Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkk889

Siedząca praca, rozstępy-jak zaradzic?? :(

Polecane posty

Gość kkkkkk889

Hej, Nigdy nie myslalam,ze bedzie mnie dotyczył problem rozstepow. Wczoraj zauwazylam je na posladkach, są białe, mam siedzący tryb pracy, nie przytyłam ani 1kg w ciągu roku, czy pojawiły się bo nie mam wiele ruchu? Co zrobić, żeby zapobiedz powstaniu nowych? Jakie ćwiczenia będą na pośladki najlepsze? Nie jestem otyłą osobą, wazę 54kg przy wzroście 168cm. Proszę o porady, jak poprawić swoje ciało.

Gość 55555556666
ile masz lat?

Gość kkkkkk889
A co to ma do rzeczy ile mam lat?

Gość kkkkkk889
Levviatan -- problem jest tego typu, że moja praca to praca przed komputerem, którą wykonuję w domu.. :(

Ja tez pracuję na siedząco, jednak 3 razy w tyg biegam i to i tak mi nie daje nic! Smaruję sie drogimi kremami, ćwiczę, chodzę pieszo do pracy ( po pół godz w jedną stronę) i nic! Dalej są.... A mam niedowagę, ironia losu;/

Gość madi2233
rozstępów nie da się zlikwidować ćwiczeniami, czy kremami jeżeli rozstępy są już białe

Nie mam duzych roztępów, są trochę na udach i w okolicach łydek..ale są i to mnie wkurza bo wagę mam wciąż tą samą, nigdy nie miałam wahań, ćwiczę ćwiczę, w domu brzuchy, itp, a to nic..może przynajmniej nie przybędą nowe..;)

Gość kkkkkk889
kurde, myslalam,ze ich nigdy nie bede miec, jestem w miare wysportowana, szkoda,ze zaprzestałam chodzic na silownie :/ od czerwca mam tą sieedzącą pracę no i jakos tak wczoraj je zauwazylam :( czuje,ze mam przez to brzydkie ciało, a jeszcze nigdy nie rodzilam :/

Gość kkkkkk889
jakie polecacie ćwiczenia na tego typu "dolegliwość" ???

basen, bieganie, przysiady. Na pupe działa tez takie ćwiczenie - kładziesz się na plecach, recę wzdłuż tułowia a pupa do góry, nogi oczywiście zgiete. Tylko pupe do góry i tak trzymasz chwilę. Wiesz musisz być systematyczna. Fajne są cwiczenia z ciężarkami, mam takie nawet - wtedy odpalasz na youtube ćwiczenia z instruktorką i lecisz;)

Gość doktorowa :]
Zmiana diety, ruch i samruj skórę olejami.

Gość kkkkkk889
Co najlepiej wykluczyc z diety? Jakie niezdrowe jedzenie wplywa na pojawienie sie nowych rozstepow??

Gość kkkkkk889
No, ale dieta ma tez chyba cos z tym paskudztwem cos wspolnego? fuck, musze sie tego jakos pozbyc, lub zminimalizowac widocznosc teog.

Gość kkkkkk889
okey, no to dziekuje dziewczyny za pomoc, lecę ćwiczyc :*