Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccxxz

Rząd Kaczynskiego obiecał 3mln mieszkan. Gdzie te mieszkania ????

Polecane posty

Gość cccccccccxxz

A rząd PO obiecał druga Irlandie... gdzie ta irlandia kurwa mac?

Gość cccccccccxxz
a SLD obiecalo druga Japonie

Gość ciekawska Aga
Kogo obchodzą jakieś tam mieszkania?! Porozmawiajmy o pochwach!

Gość cccccccccxxz
Kaczynski i Tusku napiszcie

Gość Każdy coś obiecuje:O
Wałęsa oddaj moje 100 milionów:P

Gość cccccccccxxz
Ludwiku Dorn i sabo !!!

Gość cccccccccxxz
OFFERMO chodz tu smieciu

Gość miszkaniec344334
ja tam swoje mieszkanie za jego rzadów dostałem i nie narzekam:)

Gość Kania Kaniowski
Jakto gdzie te mieszkania??? No stoją przecież gotowe, tylko nikogo nie stać żeby je sobie kupić. Nie jset tak?

Gość dalfOlkaTolka
przypominam, że rządy Kaczyńskiego dość gwałtownie się zakończyły przez katastrofę Smoleńską, więc nawet nie mieli szansy wykorzystać całego czasu kadencji, gdzie i rząd i prezydent jest z jednej partii. Jak komuś wyrwiesz z rąk narzędzia w połowie pracy, to też nie skończy i trudno mieć o to pretensje. Zaczynało iść wszystko w dobrą stronę, więc może te 3mln mieszkań byłoby w zasięgu, tego się jednak nigdy nie dowiemy...

Gość cccccccccxxz
taaa, nie bron tamtego rządu bo to gowno :O podobnie jak ten rząd Kazdy kradnie pod przykrywką , PIS ociemnial ludzi historią i ''porzadkami'' z przeszloscią, ten rząd to w ogole cyrk na kolkach, SLD kradło jawnie przed kamerami. Od ponad 20 lat te same mordy w sejmie, młodych nikt nie dopusci są jako przydupasy zeby inni nie stękali ze demokracji nie ma. Stare pierdoly bedą rzadzic przez kolejne 20lat az zdechną a wtedy to juz wykupią nas wszyscy po kolei

Gość dalfOlkaTolka
Za rządów PiS przynajmniej łapówkarstwo było zwalczane, tam 'duzi' gracze mogli oberwać i nie było tak swobodnego rozkradania majątku państwa. Tam służby zgarniały ludzi kradnących duże pieniądze, za rządów PO to tylko zwykły człowiek może się tylko obawiać zwalczania - przykładowo antykomor.pl itd. Przykładowo sprawa Amber Gold wyglądałaby zupełnie inaczej gdyby rządził PiS itd. nie patyczkowaliby się, nie byłoby cyrków z brakiem biegłego itd. Z Euro 2012 też nie byłoby takiego rozkradania, bo nikt mi nie wmówi, że przypadkowo kilka firm wybranych przez urzędasów zbankrutowało, to było zwykłe pranie pieniędzy i łapówkarstwo na ogromną skalę. Wolę PiS. Zdecydowanie i mam do tego prawo. Tyle.

Gość dalfOlkaTolka
młodzi - nowi w rządzie to niekoniecznie taki dobry pomysł, od razu mi się przypomina ten młody chłopak z PO, co w wywiadzie w telewizji nie umiał powiedzieć jaki ma program PO. Totalna podstawa, od razu widać, że tylko nachapanie kasą go interesuje. Rozumiem nie wiedzieć jak odpowiedzieć na jakieś podchwytliwe pytania, ale program wyborczy? Co planuje zmienić jego partia? A może chciałbyś w rządzie młodego Tuska? Bąka nijakiego? Co z tego, że stare mordy znikną, jak nowe, młode, często jeszcze gorsze sępy się zlecą?

"Pytanie do ministra Boniego: czy państwo, które zabrało matce małe dzieci do pogotowia opiekuńczego, to już jest to zapowiadane, przyjazne obywatelowi państwo-optimum czy może należałoby wymyślić dla takiego państwa jakąś inną, równie bajerancką nazwę?" 123 http://wpolityce.pl/dzienniki/kobiecy-punkt-widzenia/39345-miszmasz-na-sobote-czyli-o-nowych-pomyslach-na-polityke-prorodzinna-i-jedynej-stalej-strategii-rzadu-zwalac-zwalac-zwalac 123 bo moim zdaniem jak na razie to nasze państwo jest "przyjazne" jedynie wobec "słowików" i im podobnych. no ale to tylko moje zdanie i kto by mnie tam słuchał gdy "polityka miłości" święci triumfy.

Gość lepszy byl Pis jak rzadzil
Przynajmniej byl porzadek. Rozne podejrzane typy nie mogly bezkarnie jak teraz wszystkiego rozkradac. Nawet lapowek lekarze malo brali w tym czasie :D Troche sie bali :] Teraz znowu bez lapowki nie ma leczenia. A ten rzad PO to nie wiem czyim rzadem jest, na pewno nie Polski. Wystarczy przypomniec 11 listopada i te zajscia gdzie niemieckie bojowki polakow bija a policja przyglada sie albo wrecz pomaga. I ten skazany czlowiek za niby pobicie policjanta co go kopia po glowie. Skandal ze mamy takie sady, wstyd ,i jeszcze raz wstyd ze ludzie wybrali taka partie. To juz nawet z perspektywy czasu takie Sld bardziej dbalo o interesy tego kraju.

Gość albo oszusci kazali
nie placic za abonament bo rzadzil w tvp Pis a teraz jak oni tam rzadza to juz trzeba placic a niepokorni maja sciagane pieniadze przez urzad skarbowy. Obluda, chca wykonczyc najbiedniejszych a bogaci coraz bardziej sie bogaca. Kolejna sprawa to umowy smieciowe, szczegolnie umowa o dzielo. Teraz to juz zupelnie jest patologia. Coraz wiecej ludzi pracuje bez zusu, urlopu czy ubezpieczenia zdrowotnego. Nawet do glupiego lekarza pojsc nie mozna. Czy powaznie zachorowac bo to koniec, smierc.

Obiecał, że stworzy takie warunki prawne (ułatwienia dla budownictwa, rodzina na swoim, itp.), że nastąpi ożywienie w budownictwie mieszkań, które zaowocuje tym, że w ciągu 8 lat !!!!! zostanie wybudowane 3 mln mieszkań. Rząd PiS-u rządził 2 lata, koalicja w której miał większość trwała rok. O co masz pretensje ? Miej raczej pretensje do PO, która ma w Polsce pełnie władzy od prezydenta, przez parlament, po większość samorządów, a rządzą już 5 lat. Pytaj raczej o obietnice PO.

"Rząd PiS-u rządził 2 lata, koalicja w której miał większość trwała rok." 123 dodajmy że przez ten czas obniżono podatki, składkę zus, deficyt budżetowy i bezrobocie. podwyżki dostała służba zdrowia dzięki czemu lekarze nie spieprzyli za granicę. a teraz mamy "politykę miłości" od 5 lat i na wybudowanym za 2 mld stadionie stoi woda jak pada deszcz. no ale oczywiście odpowiedzialnych za to nie ma a państwo znowu "zdało egzamin". jakże by inaczej.