Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Czy sąsiedzi pożyczają od Was pieniądze?

Polecane posty

Pożyczacie? Macie takich sąsiadów?:o Ja takich mam i zaczyna mnie już to irytować :-/ ledwo oddadzą a już za 2 dni wracają :-/.

Gość torze
Żart? Po co pozwoliłaś sobie na więcej poufałości niż znajomości?

Gość Moi sąsiedzi to samo!
Kasy nie pożyczałam nigdy to zaczęli przychodzić po szklanke cukru, słoiczek soli,przecier pomidorowy, miseczke mąki, olej! Wnerwilam się i przestałam im otwierać drzwi. Wyjątkowo bezczelni ludzie,a przecież nigdy u nich nie byłam,a oni do mnie również nie przychodzili na pogawędki! Któregoś dnia facet mnie spotkał i znów o coś prosił,mimo że jego żona do tej pory nie oddała produktów pożyczonych wcześniej.Powiedziałam że nie życze sobie żeby nachodzili mnie o pożyczki! U mnie to nie sklep! Od tej pory mam święty spokój,nawet nie odzywają się do mnie.

Gość tosushi bec
nie, ale wpadają o 23 po pieprz i sol i nie mogą uwierzyć że nie mam tych przypraw, bo właśnie mi się skonczyly. helol.

U nas to wygląda tak że ich syn pożycza od nas po 10/20zł i mówi oddam w Sobotę :-/ a potem ani widu ani słychu :-/ nie chodzi mi juz o to 10/20zł tylko o słowo które dał :-/ nawet nie zadz ani nic :-/ a jego rodzice to po bandzie lecą bo oni to po 200/300zł pożyczają :-/