Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kryzysowa_narzeczona

Jak wybaczyc klamstwa?

Polecane posty

Gość kryzysowa_narzeczona

rok temu poznalam faceta w pubie na wycieczce za granica. Tak sie zlozylo, ze pozniej przez pare miesiecy pisalismy maile, jezdzilismy na wycieczki razem i poznalismy sie lepiej. Zdecydowalismy razem, ze przeprowadze sie do niego (do innego kraju). Postawilam mu dwa warunki: 1) ja chce miec dziecko (on ma juz 2 i jest ode mnie starszy i obawialam sie, ze moze nie chciec miec wiecej) - zgodzil sie 2) nie chce jego kontaktow z jego byla kobieta z ktora ma wspolny biznes i mieszkali razem 10 lat - zgodzil sie. Mieszkam z nim ponad pol roku, i: 1) powiedzial, ze on jednak nie chce miec dzieci i ze jak nie moge tego zaakceptowac, to musimy sie rozejsc 2) od kiedy przyjechalam widuje sie z byla prawie codziennie Dla mnie rozstanie znaczy wyjazd do Polski bez zadnej przyszlosci i punktu zaczepienia w Polsce. Dlatego boje sie od niego odejsc. Poza tym go kocham, a on kocha mnie. Mimo tego wszystkiego wiem, ze mnie kocha jakkolwiek to brzmi niewiarygodnie. Ale mnie kocha. Ale nie potrafie mu wybaczyc klamstw... Jak mam mu wybaczyc??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować