Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosushi bec

powoli zauważam że nie jestem już tak atrkacyjna dla facetów jak kiedys, już się

Polecane posty

Gość tosushi bec

nie oglądaja za mną, ale dół :(

Gość dwa browarkii
a ile masz latek? hmm:)

Gość hggff
mam tyle samo. I wszyscy mowia ze wygladam przepieknie, ze rozkwitlam. Wiek nie ma nic do tego :)

Gość parapetowkaaa
Ja mam 32 i teraz ogladaja sie bardziej niz kiedys :) wiec wszystko jeszcze przed Toba :)

Gość yuska
a ja mam duużo więcej i ciągle czuję się fajnie jaki problem??!!

Gość tosushi bec
ale czuję się strasznie dziwnie że mi tak bardzo na tym zalezy :/

Gość opoptes
moze przytylas, schudlas , obcielas wlosy?

Gość yuska
to niech przestanie ci zależeć!! faceci mają te swoje małe radarki (hihi) i wyczuwają na kilometr kobietę zdesperowaną.... sorki tylko LUZIK cię uratuje jesteś taka młoda!

Gość yuska
i tylko - błagam! - nie daj sobie wmówić, że przytyłaś, schudłaś, obcięłaś włosy!! facetom to "wysi!"

Gość tosushi bec
wyznam wam coś więcej, moim małym marzeniem w tej chwili byłaby sesja w jakimś playboyu, jakkolwiek chujowo to brzmi.

Gość tosushi bec
chciałabym wyglądać znów jak Doda

Gość yuska
no problem! - dookoła jest pełno facecików którzy czekają na laskę taką jak ty! sesyjka? yeess! i kaskę dostaniesz... fuj! masakra wiesz?! spadam stąd. pomyliłam się, sory, to nie dla mnie takie gadki-sratki

Gość Wacław Wspaniały
"i tylko - błagam! - nie daj sobie wmówić, że przytyłaś, schudłaś, obcięłaś włosy!! facetom to "wysi!" Nam to nie wisi... Jak przytyłaś to jesteś po prostu zapuszczonym grubasem Jak obciełaś włosy - zwykłą chłopczycą Jak schudłaś to prawdopodobnie zabraknie Ci silnej woli, aby dbać dalej o siebie i będziesz grubasem Wbijcie sobie do głowy, że dla nas atrakcyjność kobiety wiąże się z tym co widzimy. To nasze oczy dają nam obraz kim jesteście a nie gdzie pracujecie, ile zarabiacie, jaka fascynującą osobowość macie. To ma znaczenie dopiero później jak chcemy was na dłużej niż noc :-)

Gość yuska
wacusiu wspaniały - no, już miałam spadać! prowokacja i zostaję! nie! nie zgadzam się z tym co piszesz. zapuszczona? chłopczyca? nie każdy facet marzy o cytatej chudzince, długowłosej blond lasce, która się...wypina i pręży! i wierzę w to. tak wiem, napiszesz, że jestem zapuszczonym, tłustym babochłopem, który braki w urodzie nadrabia inteligęcją , co to nikogo nie kręci. mam to w moim tłustym zadzie-mieści się, bo jest wielki. HA! faceci lecą też na mądre, wrażliwe, brzydkie i do tego tłuste. pozdrowionka

Gość Wacław Wspaniały
to musisz poprawić swoje poglądy. Na grube i zapuszczone lecą faceci o niskim poczuciu wartości. Każdy zadbany, zaradny facet będzie mierzył wyżej (no chyba że nawali się na jakiejś dyskotece to wtedy różne stwory ładują mu się w ramiona :-p ) Poza tym wzrokowość faceta polega zupełnie na czymś innym niż wam się wydaje. Jak widze dziewczyne to jej wygląd mówi mi kim ona jest... i tak wyginająca się plastikowa lalka na dysce = laska, którą chcezaliczyć raz albo kilka razy. Jak widzę seksowną ale jednocześnie skromną i subtelną dziewczynę to postrzegam ją jak materiał długodystansowy. Jak widzę grubą lub z nadwagą= nie dba o siebe i pewnie codziennie wpierdziela chipsy przy m-jak miłość a co to fitness wie z gazet Takie życie...jesteśmy wzrokowcami i już

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa24
no bo pewnie zbrzydlaś i tyle... A dlaczego to nie wiem co sie zmienilo w Tobie

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa24
popracuj nad sobą i już

Gość parapetowkaaa
A ja jestem normalna dziewczyna i mam zayebiscie przystojnego chlopaka, a na dodatek zawsze mialam w czym wybierac :) Choc moim zdaniem sa ladniejsze, bardziej zadbane dziewczyny. Nie jestem gruba, ani chuda, nawet sie za bardzo nie staram zeby ladnie wygladac, sama sie czasem dziwie, co oni we mnie widza :)

Gość yuska
wacku wspaniały i do tego wzrokowy nie, nie zmienię swoich poglądów, ale... jess, masz rację, patrzycie inaczej! dlatego relacje między naszymi płciami tak fascynujące są! ;-)) co do reszty - pozwól, że nie opanuję się i kilka słów wrzucę. no, nie mogę inaczej. ;-) choć coś czuję, że i tak nikt nikogo nie przekona, ale co tam... o tych zaradnych i zadbanych, co to mierzą "wyżej" i dopiero jak się nawalą zauważają mniej szczupłe i różne stwory ładują im się w ramiona - tak. pewnie. współczuję im. zwłaszcza tych "stworów" ;-) a, że faceci, którzy połakomią się na tłuste i zapuszczone to ci z niskim poczuciem wartości - to twoja opinia. masz do niej prawo, jesteś w końcu facetem. Twoja ocena o wyginających się, albo zadbanych i skromnych - oki. Z malutką uwagą - nie każda tłuściocha jest tą, co to wpierdziela chipsy przy m-jak-coś tam...no, proszę cię! są jeszcze choroby i geny. że o wieku nie wspomnę ... ale dzięks, zanotowałam ;-)

Gość Wacław Wspaniały
Jestem dietetykiem i sportowcem z pasji i zamiłowania...tylko u 2-3% ludzi otyłych lub nadwagą otyłość jest efektem choroby lub przyjmowania specjalistycznych leków. Ludzie mają po prostu tendencje do usprawiedliwiania swojego lenistwa. Często też z otyłością próbuja walczyć ale guzik im wycjhodzi bo nie maja podstawowej wiedzy na temat sportu i odżywiania. Połowę tych głupot co można wyczytać w gazecie można sobie wsadzić w gacie. Nawet ostatnio robiący furore w świecie kobiecym trening Ewy Chodakowskiej jako trening na spalanie tołuszczu można sobie odpuścić. Stąd moje odczucia...ale przyznaje, że są faceci co lubią "havy Duty" ale nauka jeszcze nie wyjaśniła tych dolegliwości

Gość Wacław Wspaniały
Co do stworów po alkoholu... pamiętasz pierwszą scenę z filmu "Poranek Kojota" ? Współczucie jak najbardziej zasadne :-p

Gość yuska
Wacuś, słuchaj, a może byś tak w imię nauki i swoich umiejętności/hobby/zainteresowań zajął się/zaopiekował pewną panią? hmm? tak, wiesz - dietę jakąś (niestety, niedrogą!) ułożył, ćwiczenia nieobciążające polecił, co? ;-) serio, serio. co się Twój talent ma marnować? ;-) chętnie posłucham rad mądrego gościa. nie to, żebym sama nie próbowała, ale wiesz...dobre rady zawsze w cenie. ale, żeby nie było - i tak się z Tobą nie zgadzam ;-) jakby coś...

Gość yuska
... i ej, no z "Poranka kojota" wyjechać? no, wieesz?! ;-)

Gość Wacław Wspaniały
Jak mówiłem robie to z pasji a nie dla zysku... na chleb zarabiam zupełnie czymś innym:-) Chętnie podziele się doświadczeniem i wiedzą... ale już nie dziś i tylko priv Ps.TaA scena z Poranka Kojota jest po prostu boska...i ten narrator w tle "w takiej sytuacji kojot woli sobie odgryźć łape :-D "

Gość Wacław Wspaniały
Ps. Mądry gość...toś mnie dowartościowała :-D

Gość yuska
tak, muszę przyznać scena z "kojota" jest boska... a co do porad - tak miałam nadzieję, że Ty nie dla zysku! ;-) i ciągle bardzo chcę porady - serio! i - of kors - na priva. dasz mi adres mailowy czy ja mam Ci dać? ten adres, przecież! ;-) i poproszę kilka dobrych rad oki? pozdrowionka. spadam już. ;-)

Gość jij9j9
niesamowite jak laski wierza w komplementy ludzi:D Przeciez wiekszosc jest nieprawdziwa, szczegolnie w miejscu pracy i w rodzinie:D Ja mojej myszowatej kolezance tez zawsze mowie, ze jest sliczna i na pewno sobie kogos znajdzie, a to gowno prawada.

Gość Wacław Wspaniały
absynth@o2.pl i dobrej nocy