Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama wyjatkowej corki

I znowu afera w żłobku!

Polecane posty

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/686217,starogard-gdanski-opiekunki-znecaly-sie-nad-malymi-dziecmi,id,t.html#czytaj_dalej Widziałyście to? No co się dzieje w tych żłobkach! Jesteście pewne swoich żłobków?

Gość kasiaasiacjsa
Ja pierdzielę! Do uwagi się nadaje.

Gość fdsfsdf
Kierowcy zawodowi, niektórzy ochroniarze itd muszą przechodzić badania psychiatryczne. Pora wprowadzić taki nakaz dla opiekunów w żłobkach i przedszkolach. Nikt znerwicowany, gwałtowny nie powinien mieć do czynienia z dziećmi.

Gość jejku*
ale to się można domyślać, ze w żłobkach raju nie ma. dlatego bardzo dziwię się kobietom, które oddają takie maleństwa do żłobka i idą do pracy. skoro wiedziały, że nie bedzie im sie chciało isc na wychowawczy czy że nie bedzie je na to stać, czyli że oddadzą 6-miesieczniaka do żłobka, bo nie maja pomocy w rodzinie, to nie powinny decydować sie na dzieci. po co??? żeby od maleńkiego walały się po instytucjach???? ile czasu takie "matki" spędzają z dziećmi? Ile czasu takie dzieci spedzaja w domu????

Gość do jejku
jestes zdrowo jeb nięta dziewczyna, jak ktos nie chce siedziec w domu na wychowawczym to ma w ogóle nie miec dzieci??? Lecz sie kretynko, pewnie twoja jedyna ambicja i celem było zaciążenie, pasozycie jeden

Czy możecie nie robić rynsztoku? Można mieć inne zdanie i je wyrażać kulturalnie.

Gość kaiklara
ja też się dziwie kobietom ktore oddaja dzieci do żłobka. mi w domu chwilami było ciężko z jednym dzieckiem a opiekunki mają kilkanaście dzieci, takie male dziecko sie nie poskarzy. jak was nie stać na wychowawczy to babcia albo opiekunka.

Gość KONTRABANDA
a ja współczuję kobietom , które musza oddać dziecko do żłobka , takie maleństwo ...

Gość Twagt
W zlobkach powinny byc kamery

Gość lajza minajza
"Kierowcy zawodowi, niektórzy ochroniarze itd muszą przechodzić badania psychiatryczne. Pora wprowadzić taki nakaz dla opiekunów w żłobkach i przedszkolach." A kto normalny idzie do takiej roboty żeby sie cały dzie użerac z cudzymi bekartami za psie pieniądze??? :classic_cool:

Gość mamA...b
nianki nie lepsze. Widzialyscie ten program na tvn style o nianiach i o ukrytych kamerach. Juz sama nie wim co gorsze, zlobek czy niania. Ja mam naszczescie babcie i nie musze sie marwic :-)

Nie każdy ma wybór. A jeśli ktoś oddaje dziecko to żłobka to ma prawo liczyć, że zajmą się nim osoby kompetentne a nie psychopaci, prawda? Nie rozumiem więc tego naskakiwania na osoby oddające do żłobka. Jak ktoś słusznie napisał nianki nie lepsze bywają.

Gość kassia kasiaaa
niankę lepiej idzie sprawdzić niż panie w żłobku. na wybór niani masz wpływ a na kadre z żłobku nie!!!!