Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdsbdsjkbdskdsb

Facet powiedział, że nie nadaje sięna partnera

Polecane posty

Gość jdsbdsjkbdskdsb

Od jakiegośczasu rozmawiamy, zaczął mnie podrywać. Podobał mi się, więc na to przystałam. Ale w jednej z rozmów (rozmawialiśmy tak ogólnie o związkach itd) powiedział, że nie nadaje sięna partnera. Postanowiłam więc sięwycofać, unikam kontaktu z nim (nie chcęsięzakochaćwiedząc, że i tak nic by z tego nie było). On nadal sięze mnąkontaktuje, bardzo często. Co mu powiedzieć, żeby zerwaćten kontakt? Nie chcępowiedziećprawdy (żeby nie wyszło, że planowałam z nim ślub ;) albo inna bzdura tego typu), wolę skłamać. Ale co będzie najbardziej wiarygodne?

Gość jdkllalłl
Ja bym postawiła sprawe jasno. Powiedziałabym, ze skoro tak ci powiedział nie widzisz sensu ciagnac tego dalej. I tyle.

Gość aerofutur
Powiedz mu, co chyba bedzie prawda, ze macie inne oczekiwania od zycia czy od siebie- ze Ty szukasz kogos do zwiazku, a on jak sam twierdzi, na partnera sie nie nadaje, wiec chcialabys ograniczy wasze kontakty. Tyle.

Gość fdsfsdf
Powiedz mu prawdę, że to tak jakby deklarował że nie można mieć do niego zaufania, że szuka tylko krótkich znajomości z dziewczynami lekkich obyczajów itd. Po prostu ubierz w słowa to co czujesz i to wyraź, i tyle.

Gość jdsbdsjkbdskdsb
Ale wiecie, chodzi o to, że my tylko rozmawiamy. I nie chcęteraz wyskoczyć z tekstem, że "czego innego oczekujemy", bo nie było mowy o byciu razem, czy robieniu czegokolwiek ;)

Gość aerofutur
To skoro tylko rozmawiacie to czemu chcesz zerwac z nim kontakt?

Gość aerofutur
A bo boisz sie zakochac w nim. Czyli jednak macie inne nastawienie. Powiedz mu tak, ze kontakty z nim pochlaniaja zbyt wiele Twojego czasu, ktory moglabys poswiecic na szukanie partnera, bo to jest Twoj priorytet. a on zwiazku nie chce. Nie przejmuj sie az tak tym co powiesz facetowi, ktoremu na Tobie nie zalezy. Naprawde.

Gość jdkllalłl
A poza tym co to za facet ktory mowi takie rzeczy kobiecie. Jesli ja bym była na jego miejscu to wolałabym to przenilczec i sie wycofac. Ja na twoim miejscu poczułabym sie jak by mi ktos dał w twarz za te słowa. Wiec zachował sie po chamsku. Olej go poprostu.

Gość jdsbdsjkbdskdsb
Niby racja, za bardzo sięprzejmuję. Ale szukanie faceta nie jest moim priorytetem :) Po prostu nie chcę (drugi raz) zakochać się z kimś, kto (jak widać od początku) do niczego sięnie nadaje. Pierwszy raz zignorowałam sygnały, teraz nie chcępopełniaćtego błędu

Gość fert
Po co kłamać? Powiedz, że jego opinia Ciebie zabolała. I już go nie lubisz.

Gość jdkllalłl
Skoro cie podrywał to moze chce cie wykorzystac tylko skoro nie chce sie wiazac tzn.z toba.

Gość aerofutur
Nie pasuje Ci, wycofujesz sie. Skoro nie chcesz, jak sie okazuje, nic mu powiedziec, to po prostu unikaj go. Nie odpowiadaj na smsy, nie odbieraj tel. Albo tylko niektore, jesl bedziesz cie zapraszac gdzies itd, mow ze nie masz czasu itp. Innej juz opcji nie widze.

Gość jdsbdsjkbdskdsb
Ok, chyba tak zrobię. Mam nadzieję, że w końcu przestanie się do mnie odzywać. Eh

Ojtam ojtam :D Koleś chciał udawać męskiego i twardego samotnika, licząc na to, że będziesz go uwodzić i tyle :) Moim zdaniem, jeśli mu powiesz, że chcesz trochę ograniczyć kontakty bo rozglądasz się za facetem do związku i nie chcesz, żeby ktoś uznał Was za parę, to będzie taki kulturalny kubeł wody na jego przerośnięte ego ;)