Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda31lat

Tak na parwde lecimy na facetów 26+ tylko dlatego że nie mamy innego wyjścia.

Polecane posty

Gość magda31lat

Tyczy się kobiet 26+Bo taka jest prawda że facet ponad 25 letni jest brzydszy od młodego studenta albo licealisty,ma taka, pomarszczoną wysuszoną tłustą twarz zakola itp. Ale lecimy na takach bo: 1) maja parce,lepsze pieniądze, są zaradni 2)są na ty samy etapie życia co my 3) same jesteśmy stare i nie mamy innego wyjścia Taka prawda że czym facet młodszy tym bardziej sexowny i bardziej podnieca wizualnie a czym starszy tym brzydszy. Taka mnie refleksja naszła.

Gość fgffjjf
poniżej 26 r życia to jeszcze dzieciak a nie facet

Gość exi mobile
Mow za siebie :classic_cool:

Gość ale bez jaj
na parwde to nie lecimy. Nie jesteśmy zioofilami :P

Gość i ask only
ja lecę tylko na osiemnastki

Gość ykyl
Nie nasza wina, że polacy szybko mają zakola albo sporą łysinę.

Gość Magda__789
Starszy do zapewnienia bytu i przynoszenia pieniędzy a młodszy do łóżka :).

Gość magda31lat
Taka prawda przecież nikt nie pięknieje z wiekiem zwłaszcza faceci.którzy zaczynają mieć brzydkie pomarszczone twarze.Ale to nie oznacza że jesteście nas traconej pozycji bo my kobiet patrzymy na coś innego niż wygląd.Ale fakt faktem że na sex jeśli patrzeć tylko na kryterium wyglądu najlepsi są młodzi chłopacy,dlatego są chętniej sponsorowani przez starsze kobiety.

Gość uup
Te sponsorowanie działa w dwie strony.

Są kobiety, które wolą młodszych i faceci lubiący starsze kobiety. To są gusta o których się nie dyskutuje. Nie wiem w czym tkwi Twój problem autorko, chcesz młodego faceta to zasponsoruj kogoś jak to napisałaś. Będziesz wtedy zadowolona bo osiągniesz to czego pragniesz, czyli młode niewysłużone ciało...

Tycie nie idzie z wiekiem tylko z brakiem dbania o siebie. W sumie po co skoro partnerkę się już ma, więc nie ma dla kogo ładnie wyglądać. A tak poważnie to każda kobieta/facet powinni mieć zakodowane w swoich głowach, że wygląd jest bardzo ważny, ponieważ w parze z nim idzie dobre samopoczucie i lepsze spojrzenie na to co nas dookoła otacza. Nie każdy to rozumie i to jest największy problem...

Gość wefwefewfwefwef
Ja jak byłam nastolatką do powiedzmy 23 roku zycia wolalam starszych tzn po 30-stce . A teraz jak mam 24 zaczełam ,, gustować "w takich 25,26 , 27... jakoś już tak bardzo mnie starsi nie kręcą...

Gość wefwefewfwefwef
ale natolatka też bym nie chciała bo bez przesady :O choć paru mnie podrywało calkiem niezlych ;) ale to takie dzieci troche , tak do 22 roku zycia dla mnie odpada

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa24
za granicą , w niemczech , anglii , francji , krajach skandynawskich faceci o wiele lepiej wyglądają od Polaków i maja mniejsze wymagania też o wiele ... Taka smutna prawda ,ale tak zauwazyłam

oj tam nie prawda , znam atrakcyjne kobiety nawet koło 40-stki co maja powodzenie u duzo młodszych i same młodo wygladaja . Jak kobieta jest zadbana i nie ma zmarszczek to tacy młodsi czesto lecą na takie

Pomarszczona skórę? Chyba się zadawałaś z przepitymi menelami spod nocnego, albo nałogowymi palaczami zniszczonymi przez życie. Zadbany facet ma skórę w doskonałym stanie. Męska skóra jest grubsza od kobiecej i 2 razy wolniej się starzeje. jesli męzczyzna uzywa kremów, to długo zachowa swieżą skóre, bez efektu skórki pomarańczy, czy zmarszczek.

jak dla mnie najgorsze są wielkie brzuchy i zakola ... bleeeee

Ambasador - nie , no facetom też sie zmarszczki robią nie gadaj. Po 30-stce u większości już widac ,ze skóra nie jest taka jak 10 lat temu

NIe wiem czemu wy kojarzycie zaniedbanych facetów z wiekiem. Na zakola nie mają wpływu, to geny i zanieczyszczenie środowiska. Coraz więcej kobiet też ma rzadsze włosy. Natomiast o skórę i o sylwetke mozna dbać. Zarówno zakola, jak i zniszczoną cerę i brzuch można mieć w wieku 20 lat.

no nie kazdy ,ale wielu ma... Wiele kobiet też ma cellulit , obwisły brzych , zmarszczki , nie mowie ,ze nie. Dlatego trzeba o siebie dbać bardzo nie zaleznie do płci ;)