Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaN29

Rodzice nie znosza mojego partnera:(

Polecane posty

Gość MagdaN29

Hej Wszystkim! Mam sporo juz lat, duzo w zyciu przeszlam, kilka nieudanych zwiazkow. Teraz mam kogos kto mi bardzo odpowiada ALE nie jest zbyt mily dla mojej mamy, wstyd mi czasem jest jak z nia rozmawia, jest jakis zarozumialy, o byle co jakas glupia ustawe toczy z nia dlugie dyskusje itd MAMA powiedziala mi ze go nie chce tu widziec, ze jest beszczelny i okropny, co ja mam z tym zrobic? Mowi mi ciagle ze zobaczysz jka Cie skrzywdzi, ja GO nigdy nie zaakaceptuje:( CO WY NA TO? Pytam powaznie

Gość nie bardzo cię rozumiem
może zastanów się dlaczego tak jest. Bo zwykle z boku widać lepiej :) A mama na pewno źle dla ciebie nie chce. Ty się pewnie zakochałaś i pewnych rzeczy nie widzisz. Fakt, że facet, który nie okazuje szacunku matce własnej kobiety dobrze na przyszłość nie rokuje...

Zastanów się poważnie nad tą znajomością. Facet nie ma za grosz kultury skoro nie okazuje szacunku innym ludziom a szczególnie rodzinie swojej partnerki. Odpowiada Ci związek z takim chamem?

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a Twoja mama jest dla niego miła???? bo nie saqdze ze on taki wredny jest bez powodu. Poza tym to z nim nie z rodzicami bedziesz zyła, wiec dobrze sie zastanów kto ktu ma racje

Gość lajza minajza
Może miał okropna poprzednia teściowa i woli od razu pokazać gdzie jest czyje miejsce

Gość MagdaN29
TZN on rozmawia z nia jakby byla glupsza od niego, a gdy mu xzwrocilam na to uwage to przyszedl do kuchni i nie powiedzial do niej ani slowa tylko patrzyl sie na moja mame i nie bral udzialu w rozmowei , bylo mi wstyd, mama mowi ze nie chce go wicej widziec u nas w domu.....

Gość HediKlum
a z Toba tez tak rozmawia?????

Gość MagdaN29
no nie wiem roznie to bywa......

Gość HediKlum
a może on tak sie zachowuje zeby pokazac ze jest inteligentny,moze chce zrobic dobre wrażenie a skutek jest odwrotny??? musisz mu szczerze o tym powiedzieć, niech przeprosi Twoja mamę i niech zachowuje sie normalnie

Gość MagdaN29
Hm troche obawiam sie ze go to odstraszy, bo pomyalcie na samym poczatku juz takie problemy, ale moze faktycznie jakby ja przeprosil, choc znajc go to watpie zeby to zrobil...

Szczerze? Mama ma rację, facet jest gburem z wygórowanym mniemaniem o sobie - rozmawiać z kimś traktując go jak głupszego, ewentualnie wcale się nie odzywać? Daj spokój, za jakiś czas to Ciebie będzie tak traktować.

Gość HediKlum
to dorosły facet wiec chyba wie ze czasem trzeba przeprosic,a skoro chcecie byc dalej razem to musi miec dobre lub chociaz poprawne stosunki z Twoimi rodzicami,musi ich szanowac

Dla mnie ty jesteś kretynką skoro nie widzisz jak facet traktuję twoją mamę. Ja bym takiemu powiedziała że nie życzę sobie takiego zachowania to brak szacunku do rodziców. Powinnaś bronić rodziców i powiedzieć jasno że twój facet jest chamem i gburem. Jest u kogoś jako gość i jeszcze mądruje się??? To szczyt chamstwa i brak ogłady. Współczuje, że masz takiego debila