Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhgasdfg

jak namówić matke do leczenia??

Polecane posty

Gość fhhgasdfg

Od 2 lat moja matka codziennie pije. Kiedyś wyglądała normalnie teraz jaka chuda - same kości i skóra. Nic nie je. Rano pije tylko kawe papierosy potem w całym dniu może 2 skibki chleba zje i to wszystko. Mieszkam jeszcze z tata i dziadkami nic jej nie można powiedzieć bo jest od razu agresywna tymbardziej jak wypije. Jak jest trzeźwa nawet nie chce słuchać i wypiera się ze piła. Ciągle ostatnio źle sie czuje co chwile ma rozwolenie i z dnia na dzien chudnie jak ją namówić żeby poszła na jakieś wyniki czy jej nic nie jest albo na leczenie alkoholowe. Sama nie pójdzie. podejrzewam że pije od czasu kiedy dowiedziała się ze tata ją zdradził. Teraz im się układa jednak pić nie przestaje. Jestem w 1 klasie szkoły średniej. Jest ciężko i nie daje rady z nauka. Po południu jak chodzi pijana robi awantury co chwile wchodzi i sie czepia. Mam dosyć takiego czegoś i nie wiem co robić...

Gość revr
A CO CIĘ TO INTERESUJE?JEJ ZDROWIE I ŻYCIE,WIDOCZNIE MA POWODY

Gość fhhgasdfg
żebyś wiedział/a że interesuje. Martwie sie o nią

Gość ghrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a co na to ojciec? jesteś za młoda aby rozwiązywać ich problemy, a mama musi sama zauważyć że ma problem z alkoholem, a jak piszesz to się tego wypiera, Ty nie możesz nic zrobić

Gość fhhgasdfg
Mówi jej cały czas żeby się wzięła za siebie to ze wszystkiego sie wyprze. Widać od razu że coś z nią nie tak schudła 20 kk i wygląda fatalnie. Najgorsze że nic nie chce jeść tylko z rana kawa papierosy, potem alkohol..

Gość fhhgasdfg
najlepiej bym chciała żeby poszła na wyniki czy nic jej nie jest. Prowadzac taki tryb życia widać że z dnia na dzień wygląda gorzej.. na dodatek jest strasznie nerwowa