Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokenhearted22

ciężki przypadek, pomóżcie

Polecane posty

Gość brokenhearted22

Hej, piszę, bo nie mam już sił i zupełnie nie wiem co robić, może wy mi jakoś pomożecie... Rok temu poznałam świetnego faceta. Dogadujemy się super. Już na początku znajomości wszystko dążyło do związku, lecz ostatecznie on się wycofał. Ja zerwałam z nim kontakt wtedy, ale 2mies temu odnowiliśmy go. zaczęło się od długich rozmów przez telefon a teraz widujemy się co parę dni, codziennie rozmawiamy i piszemy. Dogadujemy się jeszcze lepiej niż na początku. Między nami jest coś więcej i on sam o tym często mówi, że zależy mu na mnie i przy nikim się tak dobrze nie czuje.Czasami złapie mnie za rękę, albo wykona jakiś inny gest...I na tym koniec. Poza tym codziennie się odzywa i wiem, że jest zazdrosny czasami. Jego poprzedni związek był po prostu straszny. Jego przyjaciołom też się nie udało i wszystko to sprawiło, że on się bardzo zraził do związków i mówi że to bez sensu bo wtedy wszystko się psuje. A ja już mam dość wiszenia w próżni. jesteśmy czymś pomiędzy przyjaciółmi a parą i coraz bardziej się z tym męczę. Nie wiem co robić, nie chcę go stracić, strasznie mi na nim zależy :( Ale nie chcę go naciskać, bo to nic nie da.

Gość brokenhearted22
wybaczcie że tak trochę chaotycznie piszę, ale jestem jeszcze 'wczorajsza' :D