Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililililili

ściąć włosy?

Polecane posty

Gość lililililili

Mam długie włosy i straszną ochotę żeby je ściąć. Są zadbane, końcówki nieporozdwajane, ale mam ochotę na zmianę. Tylko martwi mnie to, że mogę żałować. Jak myślicie, ściąć, czy nie? :)

Gość fhhkj
Zetnij, odrosną :) A jak masz ładne, długie, zdrowe i niefarbowane to możesz je nawet sprzedać. Raz się żyje, można sobie pozwolić na małą odmianę!

Gość lililililili
Też tak myślę właśnie :) tylko mam nadzieję, że nie będę żałować...

Gość fhhkj
Oj tam, dwa lata i włosy znowu będą długie. :) Ja właśnie dwa lata temu króciutkie włosy, na parę centymetrów a teraz znów mam długie. Każdy potrzebuje czasem odmiany, nie rozumiem dziewczyn, które mają jedną fryzurę całe życie :D

Gość esses
piggy a ty jakie masz włosy/

Gość lililililili
mam wycieniowane, tzn takie pazurki z przodu, tylko mi się to nie podoba, wolałabym mieć na prosto ścięte. Tylko nie mogę, bo mam za grube włosy i za ciężkie. Ale potrzebuję jakiejś zmiany i mam dylemat teraz. Słyszałam właśnie, żeby nie ścinać, bo będę żałować, ale już sama nie wiem.

Gość esses
piggy co jest? pytanie zadałem

Gość esses
yhmmmmmm czarne..... ehhhhhh

Gość esses
no własnie sie podobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nie ścinaj!!!!! Długie są piękne :) A fryzury nowoczesne do bani, szybko ci się znudzi fryzura.

Gość Jaaaaaa27777777
to zależy od tego, jakim jesteś człowiekiem. Ja nie lubię zmian, więc ograniczam się do zmiany koloru, ale włosów bym już nie ścięła, bo fakt odrosną, ale jak fryzura Ci nie będzie pasowała to będziesz musiała czekać AŻ dwa lata. To bardzo długo.

Gość esses
nie wiem czy dobrze,co z tego jak nie moge zobaczyc

Takie gadania, że włosy odrosną. Tylko, że włosy nie rosną zbyt szybko więc to kwestia conajmniej dwóch lat........ conajmniej.

noxelia - od czasu do czasu fajnie jest zmienic fryzure, a przeciez wlosy odraosna i dlaczego ma jej sie znudzic? jezeli dobierze sobie fajna to moze sie nie znudzi :)

Gość Jaaaaaa27777777
No tyle, że większość kobiet wychodzi od fryzjera z dużo gorszymi fryzurami....

Gość esses
oj podobają,podobają,moze wstaw swoja fotkę:-)

Ja miałam włosy do pasa, musiałam ściąć tak za ramiona bo sobie spaliłam rozjaśniaczem. Ale od tego czasu już nieco odrosły i teraz mam traume i zapuszczam długie do kolan. Po prostu mi się tylko długie podobają :D Nowoczesne fryzury są śmieszne i do bani, większość jak ścina to potem żałuje no ale każdy się uczy na własnych błędach.

no wiem, ja tak kiedys mialam, raz trafilam na taka ze wyszlam i sie poplakalam.. ale znalazlam taka fryzjerke ktora zawsze mnie obetnie tak jak chce :)

esses - zartujesz? nie dam tu swojego zdj.. pozniej bedzie na roznych innych stronach z jakimis durnymi dopiskami ;P heheh

Gość lililililili
no właśnie- chwilowa radocha ze zmiany, a później jak mi się zechce dłuższych to nie ma tak łatwo. Długie zawsze można ściąć, z zapuszczaniem jest gorzej...

Gość esses
cięzko cie namówić,kiedyś już próbowałem,poddaje się

haaha ! no tutaj to nie dam swojego zdj.. jestem na portalach spolecznosciowych ;P znajdz mnie ;P hahahah