Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buahaha :D

99% osób z aparatami cyfrowymi wydaję się, że...

Polecane posty

są specjalistami w forografii :D kupuja sobie te Nikony za 2 tys zł. i im odbija [cześć] Macie też takich znajomych?

męska rzeczo tu nie chodzi o te małe aparaty, też taki mam, tu chodzi o te duże z lustrzankami :D Mam kuzynkę, która napierdala zdjęciami i nawet sygnuje te zdjęcia swoim imieniem i nazwiskiem (jakby znana była)

Gość taka jedna mala wredna ;)))
mam takich znajomych ;) najczesciej sa to osoby po slubie, ktorzy sami musieli zaplacic niemala sume za fotografa, teraz kupili sredniej klasy lustrzanki i sami robia zdjecia :D nie mowie, ze jakosc jest srednia, obrobka czasem wola o pomste do nieba, ale strony maja ;) znam jednego takiego, ktory mieszka w UK ;) i nagle jego imie z Michal zmienilo sie na Michael ;) zdjecia lepsze robi moja 4 letnia siostrzenica ;) no ale koles sie wkrecil, wszystkich znajomych obfocil juz ;) najbardziej rozwalaja mnie jego zdjecia, ktore wygladaja tak: cale czarno biale i jeden element na zdjeciu czerwony :D wow ! Niestety coraz wiecej takich pseudo fotografow jest ;) Mysle, ze ludzie, ktorzy maja jako takie pojecie na temat foto, nie dadza sie nabrac i nie skusza sie na zdjecia u takiego ktosia ;) choc nie mowie, ze klientow nie bedzie mial..bo wiadomo, o gustach sie nie dyskutuje ;) Michael po zmianie imienia robi "kariere" wsrod znajomych za granica ;) :D

Hahahahahahahaha rozwaliłaś mnie Mała :D Cała prawda o pseudo fotografach z lustrzankami :classic_cool: :D

A no to już extra półka :D

Gość mam lustrzanke
za trzy klocki i rtobie zdjecia w trybie automatycznym

Gość mentaI cut
a tam zdjęcia, ale za to jak się wygląda z taką lustrzanką buahaha :D

Ja mówię o aparatach, które miewają u nas ludzie w kraju, a nie o aparatach w cenie nowego samochodu :D Ale jest gratis program od Adobe :P

Gość taka jedna mala wredna ;)))
buahaha :D - moje marzenie taki aparat ;) nie jakis tam canon mark 3 ;) ktory jak poczytasz o nim wiecej, nie jest taki idealny ;) to ale punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia ;)

Gość tożtoszok
NAWET kINGA Z MASTERCHEFA MA APARAT NA ZEBACH I JEST FOTOGRAFEM :d

11 to jeszcze byś uzbierała :D Ale mniejsza o to i zenitem można zrobić dobre zdjęcia, wszystko kwestia co uważa się za dobre i co się fotografuje. Moim zdaniem fotografa winna sprawiać radość albo przynosić wymierne zyski, a najlepiej jedno i drugie :classic_cool: