Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewawer812345

Jak go zdominować ? :/

Polecane posty

Gość ewawer812345

Bo ja nie potrafię nie umiem, śmiac mi się chce jak mam go związac tańczyć koło niego bić i nie wiem co jeszcze, jestem wstydliwa i chce normalnego seksu a nie jakieś dominacje no ale on ma takie marzenie żebym go zdominowała tylko kurde jak ?? Raz próbowałam wypiłam pół butelki wódki związałam mu ręce apaszką, położyłam go, ściągnęłam mu spodnie i zaczęłam robić mu loda, potem na nim usiadłam i skończył we mnie. Dla niego to kiepska dominacja on chce czegoś więcej ale mówi że nie chodzi mu o żadne pejcze, on chyba chce żebym ja go biła :o ale ja nie chce :( nie wyobrażam sobie żebym go miałam uderzyć w twarz albo nie wiem w co jeszcze. Macie jakieś pomysły na dominacje ???

Gość yyeaaaahhh
mamy sie domyslac ??? skoro dla niego zwiazanie i przejecie kontroli to nie jest dominacja, i nie chodzi mu o pejcze to najlepiej wprost niech ci powie o co mu chodzi. bo tak to bedziesz probowac i nigdy nie trafisz w to co on chce

Gość ewawer812345
no chyba chce żebym go biła albo dusiła :o bo czasami mu mówię że jak czegoś tam nie zrobi to go udusze a on odpowiada mmmmmm uduszisz .. no i mam uśmiech na twarzy więc juz nie wiem czy ja mam go podduszać czy jak :o myślałam może że któac z was zna się na dominacji i wie co i jak bo jak pytam jego jak mam go zdominować to mówi tylko że mogłabym go związac no ale ja go wiążę a ja widzę że on chce czegoś więcej.

Gość ewawer812345
* ma uśmiech na twarzy

Gość to ja ten on
to jest jest tak jak dzieci biora sie za sex do ksiazek a nie do łozka

Gość ewawer812345
jakie dzieci :o ja mam 25 lat o on 30 :o

Zmień faceta, jeśli Ci to nie odpowiada to nie zmuszaj się, wszak seks ma być przyjemny dla obu stron. PS jest dział erotyczny na kafeterii.

Gość yyeaaaahhh
no ale co ci mamy powiedziec, znasz go najlepiej, sama widzisz ze sie usmiecha jak mowisz ze go udusisz

Gość agata909
wiesz co jest problemem? powiedz mu co czujesz, ze nie chcesz tego robic, ze nie sprawia Ci to przyjemnosci , nie uszczesliwiaj go na sile sama bedac nieszczesliwa w tym co robisz , robisz wszystko dla niego a nie patrzysz na to czego Ty chcesz!! No zadaj sobie pytanie-czy nie jest tak?

Gość to ja ten on
25 lat i nie umie sie ..... i juz znudzila sie facetowi to co bedzie za 5 lat?

Gość ewawer812345
a skąd wiesz że się znudziałam facetowi ? :o ja nie chce mu odmawiać tego czego lubi bo boje się że najdzie to sobie u innej ...

Gość agata909
"ja nie chce mu odmawiać tego czego lubi bo boje się że najdzie to sobie u innej ..." ja tez mam takie podejscie :( i teraz do mnie dotarlo ze bardzo sie z tym mecze , a Tobie jest dobrze z tym?

Gość ewawer812345
żle mi z tym bo jak na to wszystko patrze to w sumie tylko ja robię wszystko żeby mu w łóżku było dobrze, a on za bardzo się nie stara jest leniwy i prawie w ogóle nie mam orgazmów bo jak mam miec jak cały czas skupiam się na nim zresztą on też tylko na sobie. Najgorsze że nawet jak mu mówię żeby się bardziej może skupił na mnie to mówi że tak będzie robił i nic się nie zmiania, myśli że jak mnie gdzieś liżnie przez kilka sekund to ja będe wyć z rozkoszy :o

Gość czabbi
to jakaś ciota a nie facet, gratuluje wyboru