Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hej dziewczyny mam problem byłam w srode u lekarza jestem w 5 miesiacu ciazy a dokladniej w 17tc l;ekarz powiedzial mi ze serduszko mojego malenstwa jest ulozone bardzo nisko a brzuch jest twardy kazala brac nospe i przyjsc za tydzien ale strasznie sie martwie zeby nic nie stAlo dla mojego malenstwa

Gość fioletka010101
dopiero sie dowiedzialas ze jestes w ciazy

Gość fioletka010101
przedewszystkim sie nie denerwuj bo to tylko szkodzi malenstwu... moze lez przez ten tydzien do nastepnej wizyty

Gość becikowego i tak niedostaniesz
;]

zalecila mi lezenie ale nie odlogiem porostu zeby nie nosic nic nie sprzatac itp ... ale do tej pory bylo super ciaza przebiegala bardzo dobrze dopiero teraz w 17 tyg stwierdzila ze brzuch jest troche za twardy a po za tym ze serduszko lezy strasznie nisko to moze oznaczac ze ciaza jest zagrozona ??

pytalam ale nic na ten temat mi nie powiedziala tylko skupila sie na tym brzuchu twardym zapytala od kiedy mam ale ja nie zauwazylam zeby z nim cos sie inego dzialo gdy w 3 miesiacu skierowala mnie do lekarza to lekarz prowadzacy stwierdzil ze bede miala problemy przez cala ciaze z brzuchem ale zaniepokoilam sie bo jak oddaje mocz to z lewej strony kluje mnie jakby szpilke ktos pchal tak samo jest jak kichne .

Gość fioletka010101
moze wybierz sie do innego lekarza zeby to sprawdzic...

zrobie tak w poniedzialek pojde .Czasem mam bole brzucha ale takie jakbym miala dostac miesiaczke jak pytalam lekarza czy to powazne to powiedzial ze sie rozciaga wszyzstko w srodku ty6m bardziej ze to 1 ciaza a dzidzius moze byc zbyt nisko moze dlatego nisko jest ulozone serce

Kłucie w boku, kłucie jajników, kłucie przy kichaniu - takie bóle to pamięta. Kłucia przy sikaniu nie miałam, może to coś z zakażeniem układu moczowego? No-spa powinna pomóc na twardy brzuch, ale co do reszty to nie mam pojęcia.

marylka b. najbardziej martwie sie tym brzuchem jak lekarz powiedzial ze za twardy bo jakby bylo cos z dzieckiem to skierowalaby mnie do szpitala odrazu zeby nic sie nie stalo a to ze serduszko jest nisko to w niektorych przypadkach chyba to normalne ze dziecko jest bardzo nisko ulozone

Poszukaj w necie troszkę, było już wiele podobnych tematów. Najczęściej dziewczyny musiały do końca ciąży brać leki rozkurczowe i się oszczędzać. Ja też brałam no-spe na zbyt twardy brzuch, ale już w 34tc

mam nadzieje ze wszytko bedzie ok bo jezeli byloby cos nie tak to odrazu skierowalaby do szpitala albo na podtrzymanie