Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz czasssss bo sa pieniadze

Wiec pod koniec listopada 2 operacje twarzy,

Polecane posty

pod koniec grudnia jedna glowy, w kwietniu operacja zmiany koloru oczu, pozniej w listopadzie (2013) operacja penisa (piersza), Lutym (2014) dwie kolejne operacje penisa i ostatecznie zabiegi majace na celu podwyższenie mnie o 10 cm w Japońskiej klinice, to rozpoczniemy w maju :) Po tym wszystkim, miejmy nadzieje ze jeszcze w 2014 roku, poszukam sobie dziewczyny :) trzymajcie za mnie kciuki bo gramy o wysoką stawkę.

Żeby nie być szpetnym, dla samoakceptacji, zwiekszenia poczucia wlasnej wartosci i zeby miec szanse na milosc :)

Dobra o ile rozumiem,że wzrost i twoje przyrodzenie może Cię wprawiać w kompleksy,ale oczy...nie słyszałam,żeby ktoś miał taki problem z nimi.

Brzydkie oczy sprawiają że i twarz jest brzydka. Są kolory które są neutralne dla każdych twarzy (czarne) a są takie które bardzo rzadko pasują do reszty.

Gość czassss to
zamiast operacji plastycznych zafunduj sobie konkretną terapię u psychiatry - przynajmniej efekt trwały. A co do peniasa... heh jeśli masz 5 cm to jest niezbędna :P

Jeżeli bym poszedł do rzetelnego, szczerego i troszczacego się o losy pacjenta psychiatry to odbyloby sie tylko jedno spotkanie bo powiedzialby on ze robie najlepsze co moge zrobic ;)

Juz czasssss - w Japonii wydluzanie nog metodą jaką ? tymi obrotowymi łozkami? to nie dziala, kosztuje pol miliona zl a nie ma dowodow ze komus pomoglo

Gość pytam ja....
mozesz kupic soczewki a nie ryzykowac utrate wzroku - wtedy bedziesz walczyl o zdrowie :o ile masz cm we wzwodzie?

Powiększanie wzrostu oczywiście jest potwirdzone, zobacz pisma medyczne. Utrata wzroku? Warto ryzykować. Jestem dowodem na to że warto :)

Czekałem na miłość wystracząjco długo. Teraz mnie na nią stać. Czy to źle. Spanie od 15 roku życia po 3-4 godziny w dążeniu po sukces to wysoka cena. Rezygnowałem z życia przez 12 lat. Pora tą rezygnację zmaterializować :)

Za kilka lat będę zasypiał przytulony do mojej lubej. Może wy nie musieliście cierpieć żeby to osiągnąć... nie obchodzi mnie to. Ja też chcę z kimś móc wyjść do kina, chcę z kimś porozmawiać, chcę się móc przy kimś rozebrać... (tak, to miało kontekst)... Już niedługo moje marzenie się spełni...

Będę mógł do kogoś zadzwonić pytając "Co u ciebie kochanie?", będę mógł się o kogoś troszczyć i być w stosunku do kogo czuły. Będę miał komu pomagać i w końcu będę wiedział co to znaczy być kochanym... warto ryzykować wszystko tym bardziej jeżeli długo się nad tym pracowało

I obiecuje wam. Pieniądze nic nie dają. chceicie żeby was ktoś kochał za pieniądze? Nie ma to sensu. Trzeba cierpieć za miłość i ja jestem tego dowodem. Za 3 pierwze operacje załaciłęm i teraz tylko czekam... nie da się zawrócić... kiedyś na mnie też będą patrzeć jak an pełnoprawnego partnera.. obiecuje to światu...