Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicole90

Mężczyźni

Polecane posty

Czy istnieją jeszcze na tym świecie wartościowi Mężczyźni ?, cóż powoli tracę wiarę w istnienie takich Mężczyzn.

Gość żonaty mąż
sa ale zajeci a mlodzi jeszcze ie dojrzeli

Gość Co_by_tu_napisać
Wiele dziewczyn mi mówiło, ze jestem wartościowy, ale co z tego. jestem brzydki, więc całe życie będę sam.;/

Wszystko zależy od systemu wartości którym operujemy, dla jednych panien jest to wydech remus w posiadanym BMW, dla innych umiejętność tynkowania :classic_cool:

Gość 35 latek :-)
W moim spożywczym Perełki są po 2,65 :classic_cool:

Gość Co_by_tu_napisać
"To możliwość spełniania marzeń sprawia, z życie jest tak fascynujące". Życzę, żeby twoje marzenie się spełniło. Tylko dobrze się zastanów czego chcesz, bo jednak dużo dziewczyn woli takich zimnych drani, bo z takimi ciekawiej. Pozdrawiam:)

Akurat wiem czego chcę od życia z tym problemu nie mam :) Pozwolę sobie, że zacytuję to " bo jednak dużo dziewczyn woli zimnych drani " z moich obserwacji faktycznie coś w tym jest ale ja jako kobieta nie należę do tej grupy dziewczyn, które wolą zimnych drani, egoistów, kombinatorów, cwaniaczków którzy nie wiedzą co to znaczy szacunek do drugiego człowieka bądź są niedojrzali emocjonalnie.

Gość Co_by_tu_napisać
od razu zaznaczę, ze jedynie tak na forum się otwieram i nikogo nie biorę na litość jakby co:)też lubię zdobywać dziewczyny, bo to jest fajne, niż gdy wszystko przychodzi za łatwo :)

Mężczyźni za to nie lubią kobiet ciepłych, miłych, które okazują wam zainteresowanie. Za to faceci lubią kobiety z pozoru chłodne, niedostępne i pewne siebie, bo takie kobiety wymagają od was mili panowie bycia prawdziwym mężczyzną a co za tym idzie zdobywczy inteligentny i pewny siebie Facet :)

Gość Co_by_tu_napisać
To co piszesz to pożądane cechy u dziewczyny, byle by dziewczyna tez dała szansę o siebie zabiegać, ot co:)

Bo najbardziej kręcąca rzecz w całej znajomości to etap poznawania, budowania flirtu, łamania pierwszych lodów, a jeśli na starcie widzicie, że „kobieta jest wasza to cała ta zabawa traci na atrakcyjności.Wówczas wniosek nasuwa się jeden łatwo przyszło łatwo poszło czyli kobieta w waszym znaczeniu jest za łatwa, wolicie trudniejsze do zdobywania wówczas bardziej doceniacie taką ową partnerkę ot co cała filozofia :)

Gość Co_by_tu_napisać
dobrze kombinujesz :) widzisz, faceci nie są tacy skomplikowani. A ty co, nie spotkałaś jeszcze takiego wartościowego??

Szczerze nie spotkałam takiego Mężczyznę, który byłby wartościowy i wart czegokolwiek. Zresztą w dzisiejszych czasach ciężko takiego spotkać trzeba być dobrym obserwatorem i nie być naiwną :)

Gość Co_by_tu_napisać
Piszesz bardzo rozsądnie :) to dobra droga, ze nie szukasz faceta za wszelką cene,byle by był :)

Gość prawictwo pospolite121
a warto o ciebie walczyc ?

Gość prawictwo pospolite121
facet walczy , a potem się okazuje , ze nie połykasz tylko wypluwasz .. Panowie też chcą wiedzieć na czym stoją .

Ja nie mam nic przeciw uległym kobietom, jest to wyjątkowe uczucie kiedy kobieta już nie stawia oporu i ma się ją w całości, to jak zdobyć szczyt góry i napawać się widokiem :classic_cool:

Nie szukam za wszelką cenę Mężczyzny kojarzy mi się to bardzo z aktem desperacji a desperatką to ja nie jestem. Nic na siłę :)

Gość Co_by_tu_napisać
A ile masz lat?? Moze młoda jesteś, dlatego jeszcze nie w desperacji :)

Panowie wiedzą na czym stoją na gruncie hehe :), a tak poważniej zależy jak postrzegasz wartościową kobietę ? :) Czyli jakie ona ma mieć te wartości ?

Desperatki są to kobiety, które boją się samotności. Nie potrafią być same w sobie szczęśliwe i cieszyć się z tego co ma.One muszą mieć byle jakiego faceta nawet takiego co splunie jej na twarz a ona będzie udawać że to spłynął jej deszcz po policzku.W imię miłości zrobią wszystko a potem bawią się w role męczennicy.Nie szanują siebie więc dostają to na co zasługują taka to prawda.

Gość Co_by_tu_napisać
Znaczy wiesz, ja nie jestem w desperacji, bo mój powyższy wpis może tak by sugerował :) ja jestem ogarnięty i sam sobie w życiu poradzę, ale fajnie by było znaleźć jaką dziewczynę na jakiś poważniejszy związek by można było się nią zaopiekować i zatroszczyć o nią:) Bo życie dla samego siebie to jednak na dłuższą metę frustrujące by było :) Dla każdego pojęcie wartościowa kobieta będzie znaczyło zapewne co innego :) Jak chodzi o mnie,to, żeby była ciepła, troskliwa, trochę pozytywnie zwariowana :)

Nie pomyślałam a nawet nie przyszła mi taka myśl, że mógłbyś być desperatem.Także spokojnie :) Wiadomo człowiek chce być kochany i chce kochać to naturalne ale nie za wszelką cenę. No właśnie tyle Panów więc każdy ma inne wymagania od partnerki jaki zarówno dla każdego beda to inne wartości.

Gość Co_by_tu_napisać
A ty jakie masz wymagania względem wartościowego Mężczyzny.?? Teraz takie czasy, ze dużo ludzi jest samotnych, nie może spotkać takiej osoby na całe życie, zabieganie powoduje, ze nie ma czasu, aby się dokładnie poznać.

Moim zdaniem wartościowy Mężczyzna to taki który ma kulturę osobistą, rodzinny, wyrozumiały, umie zachować się w każdej sytuacji, zaradny, z mała nutką optymista, ma szacunek jak i zarówno tolerancje dla drugiego człowieka, lojalny, prawdomówny, troskliwy. Cóż ma być partnerem i oparciem dla mnie.