Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beronika91

moja sytuacja na studiach,stres i nie moge sie uczyc ; ( :( :(:(

Polecane posty

Gość Beronika91

mam w grupie 2 osoby...nie znam ich dobrze,ale przeaża mnie mysl - zeznałam konkurencyjnej grupie czyli moim 2 dobrym znajomym,że nie mam kontatku z tamtymi i boje sie,że podyebią mi zawodnika ;( :( wtedy ja bede w 2 osobowym zespole zamiast trzy...nie moge spac po nocach przez to..co mam zrobic?odezwac sie do osoby z mojego zespolu? niech czuje sie potrzebna?

Gość Beronika91
no wiec w skrocie, jest 17 osob, trzeba sie podzielic na zesply 3 osobowe czyli wyszlo 5 zespolow po 3 i jeden 2 osobowy. Boje sie,że dziewczyny z tego zespolu zabiorą jedną osobe z mojego. :/

Gość ixyyyyyyyyyyy
hahaha jaki problem

Gość bartosz z nałęczowa
no i jak zabiorą to co z tego bo dalej nie rozumiem

Gość Beronika91
to jest problem! A MOim zdaniem nie powinno byc tak,że brakuje 1 osoby! wszystkie zespoly powinny byc 3 osobowe a jak brakuje jedenj to powinno byc ,mozna w 4 osoby robic...jak zostane na lodzie to nie wiem co zrobie!!!!!!!!!!!

Gość Beronika91
bo to jest projekt całoroczny, duża praca...dla 2 osob to bedzie za duzo...poza tym nigdy nic nie wiadomo...zostane ja i 1 osoba, a jak tej osobie cos sie stanie?! powinnam napisac do tego chlopaka? (tzn nie napiszę mu czegos w stylu "tylko nie odchodz z mojej grupy) ale np. :hej, odrobiles juz zadanie?" co sądzicie? bedzie widzial,ze sie interesuje i nie oleje mojej grupy |?

Gość Beronika91
mam nadzieje,że jesli podalismy juz zespol prowadzacemu to nikt nie moze sie wycofac :O jak sadzicie?

Gość ixyyyyyyyyyyy
jakby ktos mnie tak kontrolowal to czym predzej bym uciekla z grupy co cie obchodzi czy juz zrobil?

Gość Beronika91
bo zadanie brzmi "w grupach opracujcie" to mnie obchodzi...

Gość skasowałem Simsy ;(;(;(;(
napisz bardziej ogólnie o tej pracy albo udaj, że czegoś nie wiesz i go o to zapytaj :classic_cool: w tylu "Siema, ogarniales te zadanie? Bo mi nie pasuje to i sramto" :classic_cool: improwizuj :D

Gość Beronika91
ale to jest praca na cały rok ;( nie na jeden semestr... cala z niepokoju drżę :O :O skasowałeś SIMSY!?!?!??!

Gość Beronika91
kurna jakbym miala alko teraz 😭 a tak to jestem w kropce :O

ale gdy już zaczniecie pracować razem to przecież w trakcie nie zmieni sobie grupy :classic_cool: zjeebałem coś w patchowaniu i nie widziałem przez to niektórych opcji i napisów :D instaluje od nowa :classic_cool:

Gość Beronika91
jak mu napisze że nie wiem o co chodzi to uzna mnie za idiotke i tym szybiciej spiertoli ;O ale mam ladnie przysypane podworko :D a podobno jest 0 stopni i powinno topniec :O

Gość Beronika91
tzn cale 60 GB skasowales? :D no wlasnie...jak bedziemy juz pracowac czyli za jakis tydzien, dwa to nie bede sie tak czuć, bo nie bedzie mial wyjscia :O a teraz jeszcze może sie zmyć :O najgorsze jest to,że te laski są do tego zdolne :O ale jedna jest moją kumpelą i mam na nią haka :classic_cool: jakby mi wyciela taki numer to...:classic_cool: ale na męską logike, czy zmieniłbyś grupę z przeciętnej szatynki i ładnej brunetki na ładną blondynkę z brzydką szatynką? :classic_cool:

nie musisz pytać o co chodzi, wystarczy że poprosisz go o radę albo zapytaj go czy uważa, że Twoja koncepcja jest w porządku :classic_cool: nie panikuj :D

musiałem, bo jeden pacz spierrtolił wszystko :D to zależałoby od mojego stosunku do nich :classic_cool: gdybym jednak wszystkie traktował jednakowo to zostałbym przy swojej grupie z wiadomych powodów :classic_cool: :D

Gość Beronika91
jeju do poniedziałku wyrwe sobie wszystkie włosy :O a jeszcze jest jedna opcja, te laski wezmą z mojej grupy dziewczynę :classic_cool: ta dziewczyna chciała wspolpracowac z nimi...a ja zostane sama z M :classic_cool:

może zaprosi Cię do siebie na wspólne przygotowanie projektu :classic_cool:

Gość Beronika91
ej ale wez obczaj sytuacje: pierwsze zajecia - zobaczylam go pierwszy raz... bylam oszolomiona jego wygladem ;D patrzyłam jak głupia i on chyba zauwazyl tez sie patrzyl, powiedzial potem czesc do mnie i kolezanki... na nastepnych juz mu sie nie przygladalam ale nadal mi sie podobal, myslalam ze bedzie wspolpracowal z kolegami akurat by ich wystarczylo na zespol... a tu takie cos! on bez grupy... ja odrazu go wzielam do siebie :D

Gość Beronika91
chcialabym sie z nim jakos zblizyc :classic_cool: albo chociaz pomyslnie ukonczyc projekt . uff ulzylo mi...moja konkurencja mi nie zabrala go jeszcze:classic_cool:

Gość Beronika91
tzn konkurencja naukowa :classic_cool: bo jakos o romanse sie mniej martwie (zawsze jeden chlop w te czy wewte...a praca grupowa to powazna sprawa:( )

coś chciałem napisać i zapomniałem :D

Gość Beronika91
przypomnij sobie, to moze byc bardzo wazne

Gość Beronika91
dalej, dalej Mózgu Gadżeta 😭