Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość atena_1990

Spóźniający się okres a przebyta choroba

Polecane posty

Gość atena_1990

Witam. Mam regularne miesiączki- cykl trwa najkrócej 27 dni a najdłużej 32, jednak najczęściej jest to 29/30 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 23 września. Tydzień później chorowałam, leczyłam się gripexami itp. gdyż nie mogłam pozwolić sobie na leżenie w łóżku. Być może nie wyleżałam do końca choroby. Od 5 lat współżyję z moim chłopakiem, zabezpieczamy się, nawet wtedy do wytrysku dochodzi zawsze poza moimi narządami. Czasem zdarza nam się współżyć bez zabezpieczenia ale tylko na początku stosunku. Taka sytuacja miała miejsce ok. 4 października, podczas gdy prawdopodobnie miałam dni płodne. Dziś, 27 października, jest 34 dzień cyklu.. nie mam miesiączki.. a mam objawy PMS (wysyp wyprysków na twarzy, zmienne nastroje, powiększone, bolesne piersi itp.). Wczoraj miałam także bezbarwną wydzielinę z pochwy, śluz taki jak podczas dni płodnych. Jeśli sytuacja się nie zmieni zamierzam zrobić test.. Jednak czy jest możliwe abym była w ciąży? Czy może spóźniający się okres wynika z przebytej choroby? Zaznaczyć muszę, że nigdy, pomimo chorób, stresu itp. okres mi się nigdy nie spóźniał. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować