Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evie Zamoraaa

Dlaczego mam tak przerąbane??? Kto tu jest nienormalny????

Polecane posty

Gość evie Zamoraaa

NIENAWIDZE mojej j..anej pie..olonej siostry. Za to ze ma 36 lat i dalej jakby nie patrzec jest na garnuszku rodzicow. Matka zostawilam jej mieszkanie 3 pokojowe tak jak stalo, nie zabrała z niego nawet łyzeczki czy talerza.Ja z nią poszlysmy mieszkac gdzie indziej do 2 pokojowego. Ona ma 7 letnie dziecko ktore zruchał jej pewien frajer ktorego takze nienawidze bo moim zdaniem jest chorym psychicznie cpunem. Mieszkanie formalnie jest ojca ktory nie mieszka z nami od lat a i tak tej suce płaci 500 (!) zł miesiecznie za czynsz bo stoi na niego i boi sie zeby nie zabrali. Na dziecko wszytskie wydatki daja dziadkowie ze strony tego frajera. Najbradziej wk**wia mnie, ze matce sie nie przelewa i gdy prosze ja by kupila cos co lubie na obiad i sama go zrobie, chce sie najesc to ta szmata przychodzi i pierwsze co do garów i do lodówki. Nakłada sobi i wpie...ala a gdy ja mowie zeby to zostawila to ona mowi ze jak zechce to wpie..oli sobie to całe. Nienawidze jej za to!!!!! Ona pracuje, nie ma zadnych, absolutnie zadnych wydatków jedynie media i zarcie czyli wielkie NIC! Pasozyt pie..olony!!!!!!!! Ja bym jej suchego chleba za to nawet nie dała. Za to jak ja bylam u niej bo poklocilam sie z matka to akurat robila spaghetti i z wielka łaską nałozyla mi kilka nitek makaronu i łyzeczke sosu!! A jak smarowalam chleb pastą rybną to stała nade mna i patrzyla czy czasem za grubo sobie nie nakładam k..wa....no brak słów....!!!! I codziennie przylazi i bierze matki laptopa i siedzi na nim bo szmata nie potrafi sobie nawet odłozyc przez pare mies i kupic swojego!!!!!!!!!!!!! BOże przepraszam za te wszytskie przeklenstwa ale nerwy wziely góre ja mam 20 lat Moderacjo nie usuwajcie.... to moj problem chcialabym sie niem podzielic.......

Gość evie Zamoraaa
Do tego ona to brudas, pustak i zero znajomych Wyzywa mnie od dziwek i wszytskim rozpowiada Jakiej to ja zrąbanej opinii nie mam :O ja w porownaniu do niej to jestem piekna... zawsze umalowana, czysta, wlosy zrobione, ladnie ubrana.... a ona? myje sie 2 x w tygodniu, non stop łazi w 1 łachmanach zero makijazu..... ma tylko 2 kolezaneczki z ktorymi tylko caly czas obrabiaja dupe innym :O do tego jest MASAKRYCZNYM skąpcem !!!!! Kiedys w galerii bylam z nia i bylam gloda to ona przez godzine zastanawiala sie przed KFC czy wydac uwaga 4 zł !!! na kanapke :O normalnie szok..... ZA DROGO ! lepiej zdechnac z głodu albo kiedys w galerii matka dala mi 30 zł zebym poszla zjesc cos i ona poszla ze mna. No to ja nakupilam sobie to co lubie w MC Donaldzie i po powrocie do stolika jak ona to zobaczyla to dostala doslownie histerii!! Ze jak ja moglam kupic taka mala kanapeczke za tyyyyyyyyyle kasy ze sie nie opłaca, ze takie frytki tyle kosztuja ze ona za tyle to ma kilo ziemniakow i frytek pełno i piers z kurczaka jezzzzuuu... ludzie sie patrzyli jak na debili :O skonczylo sie na tym ze odechcialo mi sie jesc i zabralam to i wyszłam na praking i dopiero tam w nerwach zjdałam to co kupiłam za i tak nie jej tylko matki pieniadze..... ona potrafi przemierzyc pol miasta bo cos jest tam o 10 gr tansze niz gdzie indziej.... to toz to szok jest normalnie ludzie :O:O

Gość ddfdfdf
to jaaks stara panna w dodatku puszczalska, z bękartem

Gość Anastasssja
patologia:o