Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zojkaa

nieprzemakalne buty na zime... Jakie ?

Polecane posty

Gość Zojkaa

Macie jakies linki do sprawdzonych butów zimowych ? nieprzemalaknych.. A moze ma ktos obuwie typu ugg/emu ? Czy one faktycznie nie przemakaja ? Nadają się na śnieg ?

Gość Zojkaa
nikt nie ma butów zimowych ? :P

Ja mam jedne zwykłe skórzane brązowe oficerki na obcasiku takim szerokim-jak to oficerki. I drugie trapery ecco. Skórzane kupiłam w promocji za 220 chyba a te ecco to 510zł chyba kosztowały.Traperów nic nie ruszy i ciepło miałam nawet przy -20 C.Były bialo czarno fioletowe. Z goretex czy jakoś tak.

Gość cfvrvrfv
wlasnie tez szukam dobrych i tanich

Gość gjtyty
Uggi ponoć są świetne i się nie rozczłapują jak emu

Gość krzyżówka borówka
kalosze HUNTER z ocieplaczami które można dokupić osobno ok 130 zł kosztuja a w outlecie TK MAXX były ostatnio za 39 zł :D

Gość Zojkaa
wlasnie wszyscy mi polecaja trapery ale ja strasznie nie lubie butow tego typu. Nawet w adidasach zbytnio nie chodzę. Dlatego myslalam o kozakach jakiś tylko chcialam przeznaczyc maksymalnie 300 zl

Gość Zojkaa
a moze macie jakies konretne typy ? konkretne linki ?

Gość krzyżówka borówka
nigdy nic mi nie śmierdziało nie wiem skad te przypuszczenia :D

Gość Zojkaa
a ile za nie placilas ? I na prawde nie jest w nich zimno ? Bo ja straszny zmarzluch jestem :P po za tym na allegro widzialam je mniej wiecej po 300 zl, plus zakup ochraniaczy a to juz niestety wykracza po za mój budżet :)

Gość krzyżówka borówka
ja dałam 370zl + ochraniacze 130zł ale warto,niestraszne były mi kałuże chlapy ciapy a czyszczenie ich zajmowało minute wystarczyło przetrzeć są niebanalne a i naprawde nawet w mrozach -15C nie odczuwałam tego,sama guma w ogóle gwarantuje że stopa jest ocieplana ale wiadomo zima to zima wiec zainwestowałam w ocielacze (zawsze możesz kupić sobie jakiś inne np w H&M które sa tansze) ale moim zdaniem te sa dopasowane idealnie i do tego strasznie ciepłe,druga sprawa kalosze beda ci słuzyc nie tylko zima.

Gość superowyyyy
kozaki crocs super ok 300 zl.

Gość Zojkaa
Jak bym mogla wstrzymac sie do grudnia to bym jakos na nie uzbierala, alr niestety u mnie śnieg juz spadl :) Rozwazalam jeszcze te ugg i, widzialam teraz na promocji ale jakos jednak mam obawy ze beda przemakac bo jednak to zamsz.. Chociaz kusi mnie ta owcze welna w nich :)

Gość wilczyca55
Chyba każde buty wcześniej czy prędzej ci przemokną. Pomaga trochę pastowanie albo impregnacja. Z pastowaniem jest ten problem, że trzeba to robić często. Impregnaty są bardziej trwałe. Są takie specjalne do butów turystycznych, które nie przepuszczają wody, na przykład takie: http://hi-tec.com.pl/pl/kolekcja/akcesoria/pozostale/waterproofer

Gość jureksss
W Warszawie to tylko Starshop.pl, jeżeli chodzi o zakup butów marki Converse, CAT Caterpillar, Palladium. Wielu moich znajomych chodzi do nich, żeby zapolować na nietypowe kolekcje butów lub ostatnie sztuki z różnych serii. Sklep dobrze doradza, znają najnowsze trendy, bez problemu pomagają dobrać buty do konkretnych czynności i stylu. Nikogo tam z przypadku nie zatrudniają. Co ciekawe kilka lat temu kupiłem od nich japonki Havaianas i do tej pory wyglądają jak nowe :) Latem tylko w nich chodzę. Absolutna wygoda.