Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Prawdziwa praca to praca w biurze :)

Polecane posty

albo jakiegoś portiera czy prowadzenie własnej działalności, praca w salonie play czy na kierowniczym stanowisku w sklepie(tesco, biedronka,itd), może jeszcze w restauracji jako kelner. Jeśli chodzi o fabryki, sprzątanie, drogi, budowa to to jest robota niegodna człowieka i niegodna podziwu.

Tylko to nie jest wina ludzi którzy pracują jako budowlaniec jeżeli chodzi o ich godność. Pracują ciężko aby świat mógł odpowiednio funkcjonować. Dziwne jest dla mnie dzisiejsze podejście do ludzi. Wszyscy jesteśmy jednakowi.

Kariera po maturze wyjeżdżam do HollyWood i będę występować w modzie na sukces. Inteligencja, mnie tam nie jest potrzebne wykształcenie by być kimś. Zdam egzaminy eksternistyczne potrzebne w show biznesie. Uczciwy jestem tylko wtedy gdy wiem że mi to pomoże, kłamie tylko wtedy gdy również kłamstwem moge se pomóc. To znaczy że nie trzeba mieć wykształcenia by nie pracować fizycznie :D ot. Wystarczy średnie :)

fiku miku ja też :D Ale zauważyłem że ty to taka typowa robotnica jesteś :D Powinnaś mieć męża robotnika

Nie,nie jestem robotnicą. Obecnie nie pracuję,nie muszę pracować. Tylko szanuję ludzi,wszystkich i wkurza mnie jak ktoś ich ocenia względem pracy/stanowiska ...

Gość zapach kwiatu konwali
każdy zawód musi istnieć najgorsze jest to, że takie różnice są w wynagrodzeniach, że coś co naprawdę nie jest aż tak konieczne jest wyżej opłacane że nie docenia się najprostszych zawodów, bez których nic by nie istniało