Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhyyuuioo

gdybym zarezerwował hotel za 2 tygodnie to jest to darmowe czy jest jakas opłata

Polecane posty

Gość hhyyuuioo

a może trzeba cała suma już wpłacić ?

Gość pytanie nr 1
Wiesz, to zalezy od polisy hotelu.Wiekszosc mozna bezplatnie anulowac do 48h przed przybyciem. Polcam Ci najbardziej znana strone z bookowaniem hoteli, tam jest wszystko napisane (czy ze sniadaniem czy nie, czy darmowa anulacja itd). Trzeba tylko wklepac dane karty w wiekszosci przypadkow. Jezeli chcesz anulowac rezerwacje to wchodzisz w maila , ktory Ci przyslali i tam masz opcje "anuluj" rezerwacje. Moze znajdziesz tam cos dla Ciebie, ja korzystalam z niej juz na roznych kontynentach, sprawdzone!!! http://www.booking.com/index.html?sid=8483e065760564ba5b5cb0d47b516a82;dcid=1&lang=pl

Gość OGLADAM MAM TALENT
dzwonisz i pani w recepcji udzieli Ci wszelkich informacji.

Gość hhyyuuioo
o dzieki za odp:) właśnie ta stronkę przeglądam i eholiday.pl :)

Gość Recepcjonistka
Jestem recepcjonistką w 4* hotelu. Jest to prywatny hotel nie żadna sieć hoteli. Każdy hotel ma swoje warunki rezerwacji. Np. w tym w którym pracuję jeżeli rezerwujesz telefonicznie , poprzez formularz na stronie internetowej hotelu lub e-mailowo w każdej chwili możesz anulować rezerwację. Ale po dokonaniu wpłaty zadatku - 50 % wartości pobytu, po anulowaniu rezerwacji aby nie stracić wpłaconej kwoty (hotel jej nie zwraca ) możesz zmienić termin przyjazdu. W przypadku natomiast rezerwacji poprzez np. booking.com na 14 dni przed przyjazdem do hotelu możesz dokonać bezkosztowej anulacji rezerwacji.

Gość znów pomarańczowo
Jest taka strona rezerwuje.pl. Tam są oferty różnych hoteli, czasem ze sporą zniżką. I przy każdej ofercie podane są warunki rezerwacji, płacenia itp. Kiedyś korzystałam, gdy szukałam miejscówki w Krakowie.