Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lenaaa888999

Zawód i rozczarowanie .. Kolejna szansa?

Polecane posty

Gość Lenaaa888999

WItam , to mój pierwszy raz na forum , bardzo potrzebuję porady kogoś bezstronnego . Z moim chłopakiem jestem 3 lata , do 2.5 roku nasz związek wydawał się być idealny . Byłam pewna , że w końcu trafiłam na odpowiedniego faceta . Był opiekuńczym , dobrym człowiekiem , pierwszy raz od dłuższego czasu czułam się przy kimś tak bezpieczna . Wszystko wydawało się być zaplanowane : studia , zaręczyny i ślub . Ale w sierpniu musiałam skorzystać z jego gg . coś mnie tknęło i postanowiłam zajrzeć w archiwum . Widziałam rozmowę w której wychodziło na to , że mój chłopak proponował seks dawnej znajomej . Wszystko było napisane w stylu żarto na co ona zaśmiała się i zakończyła rozmowę . Byłam załamana , bo żal pogłebiło wielkie rozczarowanie. On starał się mnie po tym wszystkim odzyskać i wróciłą do niego . Po miesiącu kolejne problemy : na podstawie archiwum w gg odkryłam , że kiedy zapewniał , że musi się uczyć do egzaminu wychodził z kolegami na piwo . Do tego jednen z nich handluje kradzionym towarem i mój chłopak także ma w tym udział. Przysięgał , że przestanie , mówił , że nie chce żyć . codziennie zostawiał kwiaty pod domem , dzwonił do mojej rodziny i znajomych prosząc o rozmowe ze mną . Ale czy to ma znaczenie ? nie ufam mu już :( bardzo szkoda mi przezytych razem lat ... :( proszę o szczerą radę ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować