Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska i to bardzo....

Jak wygląda nauka na studiach ?

Polecane posty

Gość ciekawska i to bardzo....

trzeba uczyć sie codziennie czy tylko przed egzaminami ...na wszystkie wykłady trzeba chodzić ,jak wyglądają cwiczenia ? prosze o odp

Gość dziaddek
spierdalaj bo ja najebany

Gość kook0999
jak w liceum tylko nie ma kartkówek i brania do odpowiedzi

Gość hippp
zależy od kierunku...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaxxx
U mnie jest tak : Cwiczenia są obowiązkowe, jak kogoś 2 x nie ma to wywalaja ze studiów. Wykłady i semianria obowiązkowe, na wykkładzie się śpi, na seminariach zwykle przygotowuje się prezentacje w power poincie i prezentuje. Jestem na kierunku medycznym, więc nauki od chooya, ale da się przeżyć ;) Ćwiczenia to zależy, są takie co nic się nie robi, ale zawsze trzeba być przygotowanym, bo na każdych jest wejściówka

Gość hippp
na niektórych kierunkach trzeba uczyć się cały czas, bo np. na każdych ćwiczeniach kolokwium 5 razy w tygodniu np. na studiach medycznych, a na niektórych to tam kolokwium raz na miesiąc ;p

Gość a ja studiuje
Ja studiuje i jest fajnie. Jest szermierka, ćwiczenia teatralne, dużo takich zajęć jakby z w-fu :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaxxx
Przygotuj się też na to, że nie ma tak, że ostatnie zajecia masz 0 15 i do domu :D Czasem i o 20 są :) Niestety

Gość gość
Kiedy nie musisz szukać jego znaczenia w Internecie! W IBUK Libra możesz szybko sprawdzić znaczenie wyrazów w słownikach i encyklopedii PWN już z poziomu książki.  Wystarczy zaznaczyć słowo i kliknąć BAZA WIEDZY. Uwaga: Ta funkcjonalność jest dostępna po zalogowaniu do półki myIBUK.