Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka***

Chamski kurier

Polecane posty

Gość załamka***

Pierwszy raz spotkałam się z takim chamskim zachowaniem. Wpadł przed 21.00 i darł się i wyzywał tak głośno, że aż spanikowane dzieci przybiegły zobaczyć co się dzieje. Przyszła do mnie przesyłka, która miała być dwa tygodnie temu. Uznałam, że sprzedawca mnie olał i zapomniałam o sprawie. Nie dysponowałam gotówką, bo zwyczajnie się go dziś nie spodziewałam, w dodatku o tej porze. Musiałabym podjechać do bankomatu, na co on się nie zgodził i urządził mi taką jazdę, że mało co się nie popłakałam. Z miłą chęcią odebrałabym tę przesyłkę w poniedziałek, ale nie wiem gdzie :-(

Gość ten ktory wie
złoż skarge oficjalnie na pismie

Gość dziaddek
donies na cwela napewno beknie za to burak

Gość załamka***
,,Straciłem czas, pieniądze na paliwo"... ,, Załatwię cię i żaden kurier do Ciebie już nie przyjedzie, bo wpiszę cię na czarną listę" itp Cholera przecież charytatywnie do mnie nie przyjechał, bo to ja płacę za jego usługę. Nawet jeśli wróci do nadawcy to i tak ja będę musiała się rozliczyć z nadawcą.

Gość inzynier serwisowy//zablok
czyżby UPS?? Tam są największe buraki :) Ja jednego załatwiłem aż z roboty wyleciał bo tak: Przyjeżdżał do mnie kiedy chciał. Mimo że było to zlecenie firmowe = do 15 30 potrafił przyjechać o 19 20 21. Nigdy nie dzwonił a taki mają obowiązek. A gówniarze nie dzwonią tylko dzwonią do swoich dziewczyn itd. Miał wziąć bardzo ważną część do serwisu w niemczech. Specjalnie mój departament dzwonił do nich że zapłacą dowolną kwotę jeśli część dotrze do niemiec do piątku. Nie stawił się na czas. Przyjechał następnego dnia o godz 14!!! Przesyłka dotarła do niemiec w środę w następnym tygodniu a gościa wyjebali. JEDYNE w miarę firmy w polsce to DPD i siódemka.

Choć z drugiej strony dpd.. Po prostu jak jest młody kurier to jest do dupy taka prawda. Nie nauczony ogłady. Rozumie że ma zapierdalać z paczkami. Ale po to ma tel żeby dzwonić. Z ups potrafił mi przyjechać do domu z umową jak ja byłem w 2 części polski. Bez telefonu i wielkie pretensje że mnie nie ma.

Choć z drugiej strony dpd.. Po prostu jak jest młody kurier to jest do dupy taka prawda. Nie nauczony ogłady. Rozumie że ma zapierdalać z paczkami. Ale po to ma tel żeby dzwonić. Z ups potrafił mi przyjechać do domu z umową jak ja byłem w 2 części polski. Bez telefonu i wielkie pretensje że mnie nie ma.

Gość załamka***
Był z Opeka . Ja też korzystam z przesyłek kurierskich (handluję przez internet) i zawsze byłam zadowolona. Do mnie DPD podjeżdża i zawsze było miło.

Gość załamka***
On twierdził, że dzwonił. Może i dzwonił, ale po 17.00 telefon zostaje w biurze. I czegoś nie rozumiem, bo Poczta zostawia awizo, a kurier nie może grzecznie poinformować , gdzie przesyłkę mogę odebrać osobiście. Od razu idzie na zwrot?

też miałam takiego kuriera. Na chamstwo, trzeba odpowiedzieć chamstwem. Powiedziałam "pojebało cię koleś?" następnym razem był juz milutki

Gość załamka***
Ale sprzedawca też niepoważny , bo mógł wczoraj wysłać informację, że nadał przesyłkę po dwóch tygodniach i byłoby ok. Byłam w południe na zakupach to wybrałabym z bankomatu i nie byłoby tych nerwów.

Gość rfvrtvrtf
ci kurierzy mają coś nie tak z głową na mnie też był kiedyś wsciekły że nie ma osoby która to zamawiała

Gość ertzuio67890
jak wy pierdolicie

Gość dsgfsdf
opek i siódemka to najgorsze firmy kurierskie :classic_cool:

Gość załamka***
Od dziś jak będę coś zamawiać przez internet to najpierw zapytam Sprzedawcę z jakiej firmy korzysta. Jeśli Opek to nic nie zamówię i tyle.

Gość KONIECZNIE ZŁÓŻ SKARGĘ
Na głąba na piśmie!Nie może tak być żeby wydzierał się na Ciebie i zwracał się wulgarnie!! Biorą duże kwoty za dostawe do domu więc żaden z nich łaski nie robi.Jeżeli nawet nie zastał Cie wcześniej w domu, to jego obowiązkiem jest zadzwonić do Ciebie i umówić się o tej godzinie ktora pasuje Tobie! KARYGODNE ZACHOWANIE KURIERA! Nie spotkałam się nigdy żeby kurier tak się zachowywał i zeby bez uporzedzenia nachodził moje mieszkanie o tej porze!

Gość gość
Ja osobiście wybieram kuriera Wysyłam Taniej. Jak dla mnie jest zdecydowanie najlepszy

Gość gość
Zgadam się z przedmówcą. Jeżeli chodzi o dobrego kuriera, to ten będzie zdecydowanie najlepszy

Gość gość
a wy nie pomyślicie,że to nie wina kuriera, który ma być tylko dostawcą = mieć prawo jazdy? może napiszcie skargę na jakąś paniusię albo paniusia z logistyki! jeśli kurier ma źle rozplanowany czas to winą należy obarczyć chyba ich ?

Gość gość
Mnie dzisiaj wkurzyło zachowanie buraka o rejstracji LSW na drodze. powinni wylecieć od razu z roboty takie cfe....

To jak zamawiasz naucz się mieć gotówkę, co za baby, ja zawsze mam i zawsze transakcja przebiega pomyślnie :classic_cool:

Gość gość
Ale Wy durni jesteście! Koleś to jeździ za grosze, bo kasa którą się płaci za wysłanie przesyłki nie idzie przecież dla niego. Ludzie zamawiają coś za pobraniem potem albo ich nie ma albo nie mają kasy, tel nie odbierają. Jak się coś bierze zamawia to trzeba być gotowym na to żeby odebrać a nie udawać zszokowanego i cieszyć się że komuś chce się tyrać od samego rana do 21 i tą paczkę dostarczyć za jakieś 3 złote pewnie

Gość gość
gość Ale Wy durni jesteście! Koleś to jeździ za grosze, bo kasa którą się płaci za wysłanie przesyłki nie idzie przecież dla niego. Ludzie zamawiają coś za pobraniem potem albo ich nie ma albo nie mają kasy, tel nie odbierają. Jak się coś bierze zamawia to trzeba być gotowym na to żeby odebrać a nie udawać zszokowanego i cieszyć się że komuś chce się tyrać od samego rana do 21 i tą paczkę dostarczyć za jakieś 3 złote pewnie Jestes kurierem?

Gość gość
Nie jestem. A dlaczego pytasz?

Gość malina0
Masz racje ludzie czasami tak robią ale kurier tez człowiek czasami może mieć zły dzień . A czy zastanawialiście się kiedyś nad zatrudnieniem osobistego asystenta http://vipasystent.pl/ znajomi korzystają i jak twierdzą że to im się bardziej opłaca.

Gość gość
Własnym oczom nie wierzę. "Kurier może mieć zły dzień" :( Dziewczyno czy ty w ogóle zastanawiasz się co wypisujesz? :( Zatrudnianie chamstwa i patologii jest zagrożeniem dla nas wszystkich. Bo porządni ludzie nie maja przez to pracy

Gość gość
ja korzystalam z http://www.quriers.pl/ i nie bylo mowy o jakims niegrzecznym zachowaniu. Kurier byl uprzejmy i usmiechniety

Gość Kotoszczur
I dlatego wszyscy kierowcy powinni przechodzić badania psychologiczne

Gość gość
Żadna duża firma nie przykłada się do swojej pracy jak mniejsze, dlatego w firmie której pracuję korzystamy tylko z http://www.polonicus.com.pl/