Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylanne

Uważacie, że narkotyki powinny być legalne?

Polecane posty

Gość Dylanne

Te twarde? Te miękkie? Może wszystkie rodzaje? Piszcie jakie jest Wasze myślenie na ten temat.

Gość Ilandka
Idź precz narkomanie!

Gość aaasssssssaaa
Nie wiem sama. Z jednej strony tak , ale z drugiej znowu nie.

Gość Dylanne
Ilandka - A skąd niby wiesz, że się narkotyzuje?

Gość Dylanne
aaasssssssaaa - Dlaczego tak i dlaczego nie?

Gość Ilandka
Bo czuć od ciebię ziołem na kilometr!

Gość kreseczkaa20
Moim zdanien powinny bo czemu alkohol i papierosy sa legalne przeciez to tez uzaleznia. roznicy nie ma oczywiscie nie mowie o geroinie. ale biale zielone to czemu nie to takie same jak alkohol nie widze roznicy.

Gość Dylanne
whedif - Dlaczego nie popierasz, np. pomysłu Palikota i zalegalizowaniu marihuany?

Jeszcze czego, może od razu ustawmy półkę w hipermarkecie :D a co :D niech Sobie narkotyki stoją, a najlepiej to zaraz przy artykułach dziecięcych, tak aby się od małego uczyły... Do tego prostytutki gratis i kurestwo z narkomania się szerzy :D nie żałujmy Sobie... Wrrrrrr

Gość aaasssssssaaa
Bo sama od czasu do czasu lubie sobie zapalić, albo coś wciągnąć się zdarzało(zaraz posypią się na mnie gromy) a nie zawsze był do tego dostęp. poza tym to daje naprawdę duże pieniądze i może by coś państwo z tegoskorzystało. Poza tym jeszcze śmieszy mnie jak dla takiego dilra co trawką handluje dają jakieś wyroki itp. A z drugiej strony jednak teraz nie każdy ma do tego dostęp i to jest też dobre. Bo dzieciakom by się nudziło i chciałyby próbować.

Gość Ilandka
A lubisz buchać benzynę?

Gość kreseczkaa20
Kiwi a czy wodka i inne trunki stoja w supermarketach i papierosy to czemu marihuana ma byc zabronionna??

Gość Ilandka
Seks analny powinien być legalny!

ale powinna być demokracja czy nie? no bo skoro powinna to jak możecie zgadzać się żeby o losie państwa decydowali ludzie co do których nie zgadzacie się aby decydowali o własnym? o tym co palą, piją czy wciągają? chyba że chcecie tak naprawdę demokracji fasadowej, takiej jak mamy obecnie że tworzone są jakieś listy i możemy sobie wrzucić kartkę do urny ale tak naprawdę nie decydujemy o niczym bo wszystkie ustalenia zapadają "na górze". a palikot to kłamca i intrygant. on tylko dlatego "popiera" depenalizację narkotyków że znalazł sobie niszę do zagospodarowania. zawsze się będzie tłumaczył że "nie może" uwolnić narkotyków (bo inni się nie zgadzają) ale na plecach frajerów którzy na to hasełko się złapali wlezie do sejmu.

kreseczkaa20 Trawka to mnie najmniej interesuje bo to najmniejsze zło z tego główna i co do trawki to Sobie palcie mi nic do tego, ale pytanie było tez o twarde narkotyki a to tych bardziej sie tyczyła moja wypowiedz :). Uważam że teraz jest ok, młodzi nie mają takiego aż dostępu do tego syfu, wyobraź Sobie co by było jak by tak każdy mógł wszystko Sobie kupić. Były zwykłe dopalacze a skutki były opłakane a mowa narkotyki.

Gość Ilandka
Wy to chyba na jakiś dopalaczach jesteście, co?

Gość Dylanne
kiwi1988ldz - Czyli miękkie narkotyki są dla Ciebie ok?

Gość Dylanne
offerma, a na jakim kraju Twoim zdanie Polska powinna się wzorować?

Gość aaaaaaaaaaaaaaargh
Marycha powinna być legalna, twarde narkotyki absuolutnie nie 🖐️