Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :}

nieszczesliwie zakochana

Polecane posty

on 23, ja 19.. mowil ze zalezy, ze bedziemy razem. I co? zakochalam sie.. powiedzialam do niego, ze juz mu nie zalezy tak jak wczesniej. on do mnie 'tobie tez nie'.a to nie prawda.. ja KOCHAM. a Sam przyznal, ze mu minelo... kurwa jak to boli :( pierwsza nieszczesliwa milosc... a jest dla mnie idealem.. chce zapomniec.. zeby nie bolalo... :(

Gość Nie wiwwwwwwwwwwwwem
Zapomnisz :)

wieem, ze przyjdzie kolejna. juz pomine fakt pisania ze jest dla mnie idealem I chce z nim byc mimo km ktore nas dzieli, blaaa blaaa.. moge sobie gadac. nie mam zamiaru sie upokarzac I latac za nim. nie odpisalam na jego malo inteligentnego sama 'fajnie :p' po tym jak wyznalam mu, ze zalezy mi na nim bardzo, ale niech da mi spokoj I usunelam jego numer I smsy wszystkie. myslalam, ze jest dojrzalszy (studiuje medycyne). serducho od rana boli :/ ludze sie, ze sa szybkie sposoby na zapomnienie..

oj revolver.. :P u mnie to nie zadziala. moze u Cb by sie udalo :P nie mam parcia na faceta. myslicie ze moge do niego zadzwonic wieczorem. by otwarcie powiedzial o co chodzi?

u mnie się zawsze udawało - polecam sprawdzoną metodykę...:classic_cool: nie masz parcia , ale się łudzisz i chcesz dzwonić? :classic_cool:

Gość mloda mezatka stazem
Nie dzwon.

ideałem pod względem wyglądu, bo jak zdążyliście zauważyć, innymi cechami nie zawracam sobie głowy.

tepy podszyw... masz beke z czyjegos bolu? parcia nie mam by miec jakiegokolwiek faceta. a jego kocham, dlatego chcialabym cos ratowac.ale nie ma czego.. racja.. nie zadzwonie. tylko sie pograze I osmiesze. ps. idealem jest dla mnie ze wszystkiego. jak Napisalam, myslalam ze jest bardziej dojrzaly :)

tepy podszyw... masz beke z czyjegos bolu? parcia nie mam by miec jakiegokolwiek faceta. a jego kocham, dlatego chcialabym cos ratowac.ale nie ma czego.. racja.. nie zadzwonie. tylko sie pograze I osmiesze. ps. idealem jest dla mnie ze wszystkiego. jak Napisalam, myslalam ze jest bardziej dojrzaly :)

ratować można tylko osobę , która chce być ratowana - a nie kogoś , kto chce iść pod wodę :classic_cool:

kurde.. glupio przyznac, ale masz racje revolver :( cholerna milosc.

jak nie milosc, jak milosc :P? tyle ze nieszczesliwa.. obys mial racje, lala. :P

tyljo ciekawe kiedy minie :p

był/ jest ktoś w podobnej sytuacji? poradźcie mi jak mogę zapomnieć...

Gość lewinkata
ja kiedys sie upiłam cała noc wymiotowałam a rano przeszło :)))

upić się? to w ostateczności :D