Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etu

do starszych kobiet, np w malzenstwie

Polecane posty

Gość etu

czy o wyszaleniu sie za mlodu swiadczy ilosc partnerow?i czy zalujecie/podoba wam sie, ze nie spalyscie/spalyscie z tyloma? zmienilybyscie cos w swoim zyciu, gybyscie mogl?

Gość mężatkaaaaaaaaa26
heh ilość partnerów nie, ja jestem mężatką, uważam, że się wyszalałam, mało tego dalej szaleję:P A jeżeli chodzi o seks, to mój mąż był moim pierwszym i jedynym partnerem, jednak rzeczywiście zastanawiam się, jakby to było innym, czasami nawet mam ochotę spróbować:P

Gość etu
dzieki za szczera odpowiedz;) bylabys w stanie to zrobic? czy gra jest warta swieczki?

Gość qwertyuiop09876
pytasz o szalenstwa seksualne czy ogolnie szalenstwo? ja sie wyszalalam jak bylam mloda koza. Czuje sie zaspokojona jesli chodzi o szalenstwa mlodsci, typu imprezy, szybka jazda samochodem, igranie z zyciem i smiercia, na zasadzie 'jestem niesmiertelna, co mi sie moze stac'. A jesli chodzi o sex to nie mialam za wielu partnerow przed mezem, jednak obiektywnie oceniajac to maz jest z nich najlepszy w te klocki. Zatem nie ilosc, a jakosc ;)

Gość etu
chodzi mi o to, czy szalenstwa mlodosci wspomina sie teraz juz jedynie pod katem przygod seksulanych, czy to jets wyznacznik udanej mlodisci. i czy zyjac zbyt cnotliwie zaluje sie pozniej, ze sie nie szalalo.

Gość mloda mezatka stazem
Hej. Wyszalec sie nie wyszalalam, nadal mam ochote robic szalone rzeczy, ale maz jest spokojny i tego samego ode mnie wymaga. Jesli chodzi o seks to z mezem nie robimy tego w ogole, przeszla mi ochota tak po roku bycia razem, moze dwoch. Przed nim mialam niewielu, ale zaden mnie nie pociagal za bardzo. Jakis czas temu poznalam kogos z kim niedawno zdradzilam. Nie zaluje i na pewno beda czesto powtorki, nie potrafie z tym walczyc.

Gość o matko to straszne
to po chuj za maz wyszlas jesli zdradzasz:-O

Gość mloda mezatka stazem
Nie planowalam zdradzac. I nie, to nie jest straszne, odzyskalam radosc z zycia i zaluje, ze tak dlugo zwlekalismy...

Gość qwertyuiop09876
To odpowiem, że nie. Nie zaluje ze bardziej nie szalalam. nie zaluje ze nie mialam wiecej kochankow, nie zaluje tego, moze dlatego, ze maz jest naprawde dobry w seksie. Dla mnie szalenstwa seksualne nie sa wyznacznikiem udanej mlodosci. Lepiej wspominam wlasnie te inne mlodziencze szalenstwa. nieprzespane noce, podroze na stopa, dyskoteki, zycie z glowa w chmurach. Ciesze sie ze tego doswiadczylam. Czasem bywa ze wrecz zaluje ze maz nie jest moim pierwszym. Jest tak cudowny ze zaluje ze dla niego nie czekalam z seksem do slubu.

Gość etu
nie ma co zalowac, skad moglas wiedziec, ze trafiszna takiego czlowieka? ja np mam 24 lata, 0 doswiadczen seksulanych, bo kiedys czekalam na milosc, milosci nie ma, teraz juz nie mam takiego idealistycznego podejscia.