Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnjiee

wyjasnijcie mi to prosze bo ja nierozumiem

Polecane posty

Gość onnjiee

Wyjasnijcie mi proszę zachowanie męża bo ja nie rozumiem tego. Miałam 5 lat przerwy w pracy z powodu dziecka.Czesto słyszałam ze jestem darmozjadem,żyje za jego itp postanowiłam ze jak tylko bede miala możliwość pójdę do pracy gdzie kolwiek no i trafiło się na pol etatu za 800zl bardzo mnie cieszyła ta praca wreszcie swoje pieniądze i kontakt z ludźmi.Zmienilo się wszystko gdy zaczęły się pretesje i wymówki ze tylko te pol etatu.Jezdze tam na 7 stoję na nogach 4 godz bez przerwy wracam sprzątam piore gotuje prasuje po dziecko do szkoły i zakupy mam prawo być chyba zmęczona po całym dniu.Czasem mi się wyrwało ze zmęczona jestem a on z krzykiem ze po 4 godz to zmęczonym być nie mozna i w ogole caly czas mi wypomina ze pol etatu to mało.Ja się cieszę z tej pracy ze w ogole mam bo nie mam wyksztalcenia a z praca nawet w duzm mieście robi się ciezko.Wytlumaczcie mi z nad te wymówki i pretensje ?

Gość yretyy
on cię nie kocha , znudziłas mu się, drażnisz go nigdy mu nie dogodzisz bo ma cię za byle co jesli facet kocha kobietę to docenia ją czego oczekujesz ?

Gość olewkka
jak moj maz by mi tak gadal to juz dawno byl by spakowany i jazda do mamusi nie pozwalaj sie ponizac

Gość onnjiee
Normalności bo z nim różnie bywało nawet cala pensje 3000 potrafił przebalowac to bylo w lipcu dopiero teraz wyszliśmy z glugo.Potrafil część też przepic.Dlatego tak mnie cieszy ta praca i 800zl lece tam jak na skrzydłach a zreszta to dodatkowy gros, moim zdaniem nie mały do domowego budrzetu a on niezadowolony i mnie gnoi

Gość onnjiee
Szukam dalej chociaz tu mi odpowiada bo moge odebrać dziecko ze szkoły sama bo tak bylo by ciężko a on wychodzić wczesniej nie chce bo mowi ze mu się nie opłaca.Czasem myślę ze on jest zły ze ja pracuje bo juz mnie od utrzymanej i darmozjadów nie wyzwie

Gość a ja mysle,ze tu
czemu z nim jestes? skoro cie wyzywa itd?

Gość yretyy
przebalował w lipcu 3 tys a od ciebie wymaga super kasy ? i jest ojcem dziecka ? ja takiemu śmieciowi oderwałabym łeb i kopnęła jak piłkę nozną czy ty nie masz kobieto honoru i własnej godności ? czy ty żyjesz w jakims kraju islamskim ? pozwalasz się dotykać takiemu smieciowi ? maskra co te niektóre matki polki robią

Gość lajdislejdisfgfgf
wstyd mi za takie kobiety... :/ wstyd bo sama jestem kobietą.. ale nie zachowuje się tak..

Gość onnjiee
Sama niewiem boje się zostać sama za 800zl się nie utrzymam a nie ma mi kto pomoc i pracuje też w sobote wiec on siedzi z dzieckiem bo niemiam by kto.Troche z przyzwyczajenia i ze strachu.Chociaz jednej strony mam dość wyzwisk i strachu

Gość o matko!po 4 godzinach pracy
jesteś zmęczona?!!weź mnie nie rozśmieszaj!!!hahaha!też jestem kobietą ale takich jak Ty w życiu nie zrozumiem!też mi praca!4 godziny!hahaha! :D

Gość rozwódkaaaaa
przykro mi, ale te krytyczne uwagi sa trafone jest chamski, bo mu na to pozwoliłaś. sam się nie zmieni, a nawet gorzej, stary cham sie juz nigdy nie zmieni. Zacznij się ogarniac i liczyc sama na siebie. Ciekawe co by było, gdybyś to ty przebalowała 3000?