Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klusiunia oo

jakie mam sobie kupic buty??? doradzcie?

Polecane posty

Gość klusiunia oo

chce sobie kupic buty na zime. mam juz jedne na obcasie, takie eleganckie, ale one kompletnie nie nadaja sie na sliskie drogi i chodniki. I dlatego zastanawiam sie jakie sobie kupic? na koturnie czy tzw. dawniejsze trepy, z podeszwa jak w glanach, bo widze ze taki i takie dobrze sie sprzedaja w sklepach. dodam ze jestem niska i tu by sie przydaly koturny aby dodac mi kilka cm, ale znowu duzo jzdze samochodem i zwyczajnie zle mi sie jezdzi w innych butach niz z plaska podeszwa. z tym ze na plaskiej podeszwie mam jeszcze buty emu, ale one nie wszedzie pasuja. prosze doradzcie bo wyplata tuz tuz a ja nie mam pojecia jakie kupic buty? dwoch par napewno nie kupie.

Gość klusiunia oo
no prosze doradzcie? nie ma nikogo normalnego?

Gość klusiunia oo
no to wlasnie napisalam ze jestem niska i pasowalyby na koturnie, ale znowu jezdze duzo autem i na koturnie mi niewygodnie, wszystko pisze. chodzi mi o taka pomoc zebyscie napisali jakie sa ladniejsze buty i jakie bardziej pasuja dla niskiej osoby i takiej ktora duzo jezdzi autem.

Gość klusiunia oo
w zasadzie mi nie przeszkadza to ze jestem niska, tylko nie chce potem zalowac ze kupilam na plaskim obcasie, a tu trzeba ubrac buty jakies eleganckie a ja nie mam na sroga zime, bo te co mam to sa cieniutkie i sliskie. chyba ze kupie jakies no name za cene do 100 na targu a po nastepnej wyplacie drugie... nie wiem. kurde.

Gość klusiunia oo
no tak tylko nie kazdego na to stac. mam jedna pare elegancka na wyjscie lub impreze, a druga typu emu to takie na wyjscie do sklepu niedalego i do pracy w nich jezdze bo musze miec wygodne buty. i faktycznie brakuje mi dwoch par. w zeszlym roku mialam jeszcze jedna pare ale sie zniszczyly, zalezy jak sie wyrobie z kasa, moze kupie dwie pary, ale pierwsze ktore kupie to chyba te typu trepy. przypominaja mi dziecinstwo.