Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PAjulka

test beta hcg?

Polecane posty

Witam dziewczynki. Staramy się o dzidzie drugi cykl. 24.10 rano robiłam test i wyszedł negatywny, potem dostałam okres. Z tym, że pierwszy dzień był zupełnie normalny, obfity, a drugiego dnia nie było okresu tylko brązowe plamienie, tak samo trzeciego i czwartego ( dzisiaj). Plamnienie oczywiście coraz mniejsze. Czy to może byc ciąża mimo negatywnego testu? I gdzie mozna zrobić test z krwi beta hcg? W zwykłej przychodni? Ile to kosztuje, czy muszę być na czczo i kiedy ma się wyniki? To jest zwykła morfologia czy muszę zaznaczyć, że chce bete?

Gość ciężaróweczka...
kosztuje to ok. 20-30zł i mówisz ze na hormon ciąży. ja nie byłam na czczo.. masz telefon do laboratorium ??? to se zadzwoń.

Gość watpie zeby to była ciąża
tymbardziej ze test negatywny. Idz do lab i powiedz ze chcesz beta hcg i ci zrobią. NIE TO NIE JEST NORMALNA MORFOLOGIA ! starasz się o dziecko a podstawowej wiedzy nie masz :(

Gość oj tam,oj tam;-)
Też jestem na nie. To dopiero 2-gi cykl,a juz się nakrecasz? W ten sposob i za 5lat nie zaciążysz.

Gość looobie te tematy zawsze mnie
rozsmieszą :D Kafeteria = forum dobra rada=wróżka :D nie jesteś w ciąży daruj sobie , pewnie nawet nie wiesz kiedy masz owulacje :D

test beta kosztuje 35 zł robi sie go w laboratorium poprzez pobranie krwi . A wy dziewczyny byscie byly bardziej wyrozumiale naprawde! ;) zrób sobie test wtedy bedziesz miala 100 % pewnosc ... ;) pozdrawiam ;)

Gość test beta hcg nie daje 100%
pewności :D poczytajcie sobie przypadki na necie jak to laski były w ciąży a beta wyszła negatywna albo nie były w ciąży a wyszła pozytywna (no ale wtedy rak był)

test beta kosztuje 35 zł robi sie go w laboratorium poprzez pobranie krwi . A wy dziewczyny byscie byly bardziej wyrozumiale naprawde! ;) zrób sobie test wtedy bedziesz miala 100 % pewnosc ... ;) pozdrawiam ;)

jezeli jest rak to beta ma prawo wyjsc pozytywnie ale nie spotkalam sie z takim przypadkiem zeby dziewczyna bedac w ciazy miala negatywna bete chyba ze w laboratorium cos nie tak bylo naprawde ;) beta sprawdzana jest z takich hormonow ze naprawde nie da sie ciazy nie wykryc wiem to po sobie ;) nawet bardzo wczesnej ciazy ;)