Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Chciałabym teraz wyjść z facetem na spacer

Polecane posty

W sumie nie chciałabym iść na spacer :P wolałabym powozić się z nim na mieście jego samochodem, oczywiście w grę wchodzą tylko auta powyżej 20 tys zł :D

Gość asdasadada
tak, zależy. Chciałabym żeby z tego wyszło coś więcej.

No ja byłam dziś na zakupach i widziałam milion bardzo przeciętnych kobiet z facetami...może nie przystojnymi, ale większość miała faceta :(

Gość dajnamo
haha ja ci zalezy to facet juz o tym wie i teraz będziesz chodziła na jego pasku,a jak wyjdzie to sie okaze za jakiś czas,miej nadzieje,ze ci sie uda

Gość asdasadadaa
dzieki za pocieszenie, nie ma co

Gość penelopaa cruzz
no właśnie, więc wasz teoria o tym, ze paszteciary nie mają facetów upadła, bo mają i to często przystojniaków! :P a ja znam kilka pięknych kobiet, które są forever alone ;) Samotnik - to nie tak źle, jest w poslce mnostwo kobiet niższych od ciebie, moglbyś wybierać ;)

Gość dajnamo
to nie pocieszenie,to taka podpowiedż która mozesz wykorzystać w sensowny sposób lub nie,tylko od ciebie zależy

Gość dajnamo
niekoniecznie małe cycki sa przeszkodą,pokaz buzie to ci powiem jakie są szanse

"A ja często też widzę piękne kobiety z przeciętnymi albo nawet nieco poniżej przeciętnej facetami" To tymczasowe zapewne, jak na horyzoncie znajdzie się lepszy model to od razu zmienią faceta.

Gość dajnamo
szczerze ci powiem,ze nie chciałbym dziewczyny ,która wiecznie okupuje jakies kurwa kretyńskie fora,rozumiem wejść raz na jakis czas,ale ciebie widze tu obojetnie kiedy sie nie wejdzie

Nie jestem tu cały czas :O studiuje i większość czasu spedzam na uczelni, ale w wolnych chwilach tu wchodzę...no i w ten weekend siedziałam tu duzo

Gość dajnamo
no to na uczelni znajdz sobie kochasia,chyba nie liczysz,ze tutaj sie trafi

Gość dajnamo
to zmień uczelnie

Gość dajnamo
dziewczyno wez sie kurwa ogarnij,na chuj ci facet,skończ sobie studia i dopiero sie zacznij ogladac,a nie zal sie z braku jakiegos samca,bo jescze nie raz dostaniesz od takowego po ryju:-D

Tak chodzę. Ostatnio byłam na imprezie i prosili mnie do tańca, ale zgadzałam się, bo mi było ich szkoda :O żaden mi się nie spodobał :( od jednego waliło cebulą :( Wychodzę z domu codziennie...czasem robie sobie spacer po mieście, niektórzy się uśmiechają z samochodów, machają, ale co z tego :O

Gość efny
"Starać się warto, bo kobiety potrafią to docenić" nie pisz takich bzdur, bo gość jeszcze w nie uwierzy.

Gość pijany psychol og
Powiem ci jak to działa. Podobne przyciąga podobne. Faceci którzy są tobą zainteresowani to dokładnie ten poziom jaki sobą reprezentujesz. Sama sobie to wdrukowalaś w podświadomość. Z jakiegoś powodu czujesz sie wybrakowana. Kompelsy mogą dotyczyć wyglądu, często tak jest. Ale też innych reczy. Wyzbycie sie tych schematów jest bardzo trudne, dlatego nie masz praktycznie żadnych szans na spotkanie faceta którego uznasz za atrakcyjnego. Nie czujesz się gotowa na takie spotkanie.

Nie ukrywam, że wygląd jest dla mnie ważny, facet musi mi się podobać, ale jeśli byłby cudownie przystojny a nudny i tepy to i tak bym go nie chciała... lubię wysokich brunetów :) blondyni raczej nie wchodzą w grę :)