Gość Grzegorzx7 Napisano Październik 24, 2013 Czy ktos sie orientuje troszke w prawie rodzinnym?. Mieszkam z moja ex zona i czworka dzieci w Anglii, dzieki temu , ze pracuje mielismy wszystkie przyslugujace nam dodatki, podkresle, ze cala kwote tych pieniedzy ( 1700 f miesiecznie) przekierowalem na jej konto, bo to pieniadze dzieci, nie moje. Moja ex od dluzszego czasu byla dziwna wiec ze swojej wyplaty juz nie dawalem jej pieniedzy do raczki tylko na konto bankowe (70 f tygodniowo , a zarabiam srednio 200 f na tydzien na reke ) , zeby miec kwitek, a wiec miala 2 tysiace funtow miesiecznie. Dodam ze oplacalem wode, internet, counsil tax i zawsze cos kupilem i staralem sie nawet cos zoszczedzic na czarna godzine, co nie podobalo sie mojej ex , bo ona nie oszczedzala nic, wrecz przeciwnie wjechala na debet w swoim banku i tutaj zaczely sie problemy. Maria tak zaczela kombinowac , ze wstrzymali nam wszystkie dodatki, a teraz chodzi do counsil tax zebrac jedzenie i jest zadowolona, bo mowi ze jej sie nalezy pomoc od panstwa , bo ma 4-ke dzieci. To jest chore, bo miala wszystko tutaj i opiekowala sie dziecmi nie muszac isc do pracy. Zeby tego bylo malo, kazala najstarszemu synowi rozpowiadac w szkole , ze ich bije, czyli ze jestem ten zly. Jakis czas temu pojechala na policje, nawymyslala, ze ja pobilem, ze pobilem dzieci, moja malenka coreczke i ze moja ex chcialem zg****ic( to samo mialo miejsce w Polsce ). Policja mnie zatrzymala, przesluchala przy adwokacie i zwolnila ( bo tu nie ma takiej korupcji jak w Polsce ) oferujac wczesniej pomoc by zalozyc jej sprawe o dreczenie mnie psychiczne smsami i sama rozmowa ale odmowilem, bo mi zalezalo na wspolnej rodzinie. Maria, moja ex robi sobie droge do samotnej matki rezygnujac z mojej pomocy dobrowolnie, oczernia mnie przed dziecmi , w roznych instytucjach i chce sie sama wyprowadzic z dziecmi na jakis jeden pokoj, zeby tym samym wyludzic mieszkanie socjalne, ze to niby ma zle warunki teraz. Podkresle, ze tu pracowala okolo 2 miesiace i nie pracuje. Dodam, ze mam nagrania gdzie przyznaje sie do tego, ze woli zebrac od panstwa niz korzystac z mojej pomocy finansowej,mam nagranie gdzie moj syn przyznaje sie, ze matka kazala mu powiedziec w szkole , ze go bije, mam takze nagrania jak mnie wyzywa, moja rodzine i mam nagranie gdzie dzieci przyznaja sie ze matka wrzeszczy na nie, nie wspomne juz o sms jakie mam. Kilka razy potrafila mnie zbesztac, ze poswiecam za duzo czasu coreczce mojej kochanej i ze ja 1wsza caluje i przytulam gdy wracam z pracy. To co ona juz zrobila to jest chore,bo dla niej nie liczy sie przyszlosc dzieci , tylko ona sama chce cos miec. W Polsce po takich samych akcjach ma tysiace zlotych do splaty, nadplacone alimenty ktore placilem ,a ona sie nie przyznala tylko brala ile popadnie od panstwa. W gruncie rzeczy w Polsce ma zesrane zycie i boje sie , ze na dzieciach tez sie to odbije. Wzialem ja z dziecmi do Anglii po 5 latach rozlaki i prosze jak jej zalezy na rodzinie. Traktuje dzieci jak tarcze obronna i one sa jej dewiza do wzbogacenia sie. Mam jej juz serdecznie dosc i dlatego postanowilem zakonczyc na zawsze z nia moj rozdzial zyciowy. Chce prawnie ja zalatwic i mam na to twarde dowody. Czy komus cos przychodzi do glowy po przeczytaniu tego artykulu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2013 ja jestes miekki to ciepr, a przez to, ze jestes taka dupa twoje dzieci beda tez cierpiec, kretynie... trzeba jej bylo sprawe zrobic , niech dziwke w pierdlu zamkna a ty dzieci jej zbierz... Ale cipka z ciebie, a dzieci beda cierpiec, ze matak to leniwa dziwka a ojciec miekka pipka... Mam nadzieje, ze na starosc obydwojgu wam wpierdola I zdechniecie sami pod plotem za to co oboje im robicie, tzw rozwalacie dziecinstwo, bo jedno leniwe a drugie dupowate... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość but i never met you yet Napisano Październik 24, 2013 Polecam odwiedzic CAB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach