Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak pies na smyczy....

Pracuję 60 h w tygodniu. Kto mnie przebije ?????????????????

Polecane posty

Gość jiojoijoi
Pracuje 2.8 raza krocej niz osoba na 40godznnym etacie, wiec powinnam miec urlop, ale pomniejszony o 2.8, czyli wychodzi 10 dni. Osoby, ktore maja umowe o prace na cwierc etatu maja wlasnie tydzien urlopu w roku.

Gość lenzewsi
zapieprzam na wsi i to co piszecie jest śmieszne dla mnie zapieprza się tyle ile trzeba a o urlopie to pomarzyć do roboty lenie 60 h tygodniowo bardzo mnie to śmieszy

Gość dfghhjjjgf
Ja pracuje 16g/tyg. Ale urlopu mam 20 dni w roku:) nie wiem czy to prawnie, pracuje tylko weekendy, także kiedy Boże Narodzenie wypada w niedzielę to muse być w pracy, oczywiscie wt, edy mam płacone x 2, zarabiam 720 zł miesięcznie, zaden szał.. , w tyg zajmuję się córeczką, sorry za literowki,

Gość a ja aja
srednio 65-70godzin tygodniowo,zarabiam 5000 moge pracowac mniej i mniej zarobic

Gość gość
Jesteś nierobem!!!!! JA pracuje w tygodniu 105 godzin !!!!! dla mnie jesteś nierobem i masz czelność o tym pisać jeszcze? nierobie!!!!! Praqcuje tak od 4 lat

Gość gość
Mój mąż pracuje 72-80 godz. w tygodniu i zarabia 18-20 tyś, ja 40 godz. w tygodniu za 4,5 tyś.

Gość kikajajka
chory kraj; nasz kraj. Bardzo Wam wspolczuje.