Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki, czy macie dobry plan jak zdobyć swoją wymarzoną?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 28
Czesc L.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Wszyscy juz znalezli swoje drugie polowki i dlatego przestali pisac.

Gość Nuszet
Na farta czekałem przez 28 lat, więc nie, nie czekam.

Gość Teryt
Argen, Darker, Offerma - oni już i tak nikogo nie znajdą

Gość Nuszet
"Skoro przez te wcześniejsze lata żadna nie chciała ani mnie, ani innych to coś w tym musi być prawda?" prawda, dlatego trzeba pomysleć o powodach, przez które nadal jesteś prawikiem i je wyeliminować.

Gość Zuzanna Amelia & 28
To chyba wlasnie na tym polega , ze najpierw trzeba dostac odpowiednia ilosc koszy zeby sie czlowiek czegos nauczyl i zaczal realnie patrzec na swiat ... i na siebie samego/sama

Nie, poza tą mężatką do żadnej nie startowałem ostatnio. Chociaż z dwiema babkami w totkach pożartowałem, uśmiechały się. Zobaczymy, szkoda że się zimno zrobiło. Dokładnie, musisz sie zastanwoić co robiłeś nie tak i to zmienić. Można to zrobić w każdym wieku, a Ty nie masz zresztą tak wiele lat.

Gość Ja jeszcze młody
Ja w sumie nie szukam. Jak się nawinie to ok.

Argen ale wiesz co?! Pierwszy raz z Tobą rozmawiam i już wyczuwam jakbyś był mało pewny siebie,żeby nie powiedzieć podłamany obecną sytuacją,coś mi się wydaje,że za bardzo psy na sobie wieszasz, takie cos jest tym bardziej wyczuwalne w rzeczywistości

Gość Zuzanna Amelia & 28
Co za duzo to i swinia nie zje. nadmiar pewnosci siebie tez moze odpychac.

"Z dzisiejszej perspektywy oceniam iż, lepiej by było dla mnie aby pozostał w książkach i w ogóle nawet nie zaczynał." 123 noooo

witaj looooser,Argen :) 🖐️ mam plan -dobrze sie ubierac -ladnie pachniec -cwiczenia (kulturystyka) narazie innego plana nie mam

Gość Zuzanna Amelia & 28
Argen - pierwsze co mi sie nasuwa po przeczytaniu tego twojego wywodu. Przeanalizuj zachowanie, sposob bycia i uklad gestow a nastepnie pomysl nad zmieniem go. jak masz szanse to popros zeby Cie ktos nagral i sobie to obejrzyj.

Nie chodzi o to, żeby się zmieniać w kogoś innego, tylko o swój rozwój. Tak jak piłkarz trenuje, żeby lepiej grać.

Kurde Argen nie mów tak:( kobiety w gruncie rzeczy to fajne istoty:P Miło jest mieć kogoś bliskiego kto pomoże czy zrozumie. I nie czytaj tyle tych pierdół kobiety nie zdradzają bez powodu, nie masz się zmieniać dla jakiejś pindy tylko dla samego siebie i nie pisz,że Ci pasuje bo nie siedzialbyś na takim temacie.Głowa do góry:)