Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki, czy macie dobry plan jak zdobyć swoją wymarzoną?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 28
Argen - oczywiscie ze najpierw Ty sam musisz chciec. Bez tego mozemy sobie od razu wszystko odpuscic. A looser podrywa dla samej przyjemnosci podrywania.

"mam plan -dobrze sie ubierac -ladnie pachniec -cwiczenia (kulturystyka) narazie innego plana nie mam" ­ I już widzę jak za tobą laski ganiają. Zdechniesz w samotności, pachnąc Brutalem :D Twojej kulturystyki to nawet nie skomentuję bo nawet środków na to nie masz. Będąc na weselu przegadałem kilka godzin z Waldemarem Nolem (coś ci to mówi w ogóle?) To są takie koszta, gdzie ty w życiu takiej kasy nie zarobisz. O wysiłku już nie wspomnę.

Gość wieciegdzie
a gdzie pbw?

Gość Zuzanna Amelia & 28
Samotnik - to zarob kase a wtedy kupisz sobie co zechcesz.

"Wam zależy na dziewicach?" ­ Nie. Wolę kogoś wyzutego z empatii i cierpliwości jak prawdziwy masochista.

Też bym sobie pojechał za granicę i tam poznał jakąś bo tutaj trudno znaleźć o takiej urodzie jaką preferuję.

Gość pytanie do luzera i reszty
dlaczego już na życiu w pojedynkę nie piszecie?

"oj Darker ale to twierdzenie nie przemawia za Twoją inteligencją" ­ Mnie w przeciwieństwie do ciebie jeszcze nie wyprano mózgu feministycznymi bredniami co do tego czego mam szukać w dziewczynie. ­ "To chyba nie istotne ważne jakim kobieta jest człowiekiem." ­ A zatem jeśli widzę, że brakuje jej ciepła, cierpliwości i zrozumienia to po co sobie zawracać głowę? Zabawne, że takie właśnie są te po kilku związkach

Gość Zuzanna Amelia & 28
Smieszny - Ty jak za blisko podejdziesz do takiej arabki to Ci jej bracia nozanmi watrobe wydlubia.

"Mnie zawsze zastanawia jedno. Dlaczego mam się zmieniać tylko po to, aby sobą jakąś zainteresować? Jak jej nie pasuje mój charakter, to łaski bez. Nie mam większych zmartwień, nie obawiam się o to czy mnie dziewczyna w trąbę nie puści, czy nie da d**y komuś po kryjomu, czy innego tego typu sprawy jakie nurtują ludzi w związkach. Ja tam niczego zmieniał nie będę - w obecnym stanie jest mi dobrze. " 123 pod mądrościami darkera to ja się prawie zawsze mogę podpisać. oczywiście nie znaczy to że nie chciałbym mieć laski i być "normalnym" bo chyba każdy z nas by chciał. ale oznacza że nie zamierzam sobie wypruwać żył po to żeby być znowu kopniętym w dupsko.

plan moze byc jedynie taki: przedewszystkim zyc a nie wegetowc, jak pojawi sie jakas panna co sie wizualnie podoba to zagadac i tyle

Gość Zuzanna Amelia & 28
Cream ??? To Ty czy Twoj podszyw ?

" I nie czytaj tyle tych pierdół kobiety nie zdradzają bez powodu," 123 no ten to jest niezły. jasne że "kobiety nie zdradzają bez powodu" jak kobieta zdradza to zawsze winny jest facet. to już ustalono wielokrotnie :D

Gość Zuzanna Amelia & 28
19:44 [zgłoś do usunięcia] **cream** a co mam podszywa? ­ Nie. To jednak na pewno TY.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Argen - dokladnie tak samo jak facet.