Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasssssaaa

inna podrywa mojego meza--co robic?

Polecane posty

Gość nasssssaaa

jak w temacie...on jej powiedzial ze jest szczesliwy,ona wie ze ma mnie ,ale usilnie "lazi" za nim i widac ze chce mi go zabrac...nawet pare osob stwierdzilo ze ma na niego chrapke..macie skuteczny sposob by na zawsze odwalila sie od niego?

Gość internetowy chuligan-napinacz
u mnie na dzielnicy laski zalatwialy to kwasem na twarzy, a starsze parasolkami

Gość nasssssaaa
a moze to ja jej powiem co mysle na jej temat?

Gość lopae
rzuć w nią plecaczkiem, albo kozaczkiem :)

Gość nasssssaaa
on się chyba zaczął perfumować jej perfumami bo ciągle w sypialni naszej je czuję :O

Gość o rany... wspolczuje
nie osmieszaj się, Twoj mąż to dorosly chlopiec i powinien umiec przekazac jakiejs pustej lasce ze ma się od..pier..dolić. A Ty chcesz za nią latać i miauczeć że Ci sie to nie podoba i takie tam? Przeciez taka lafirynda ma glęboko gdzieś To co Ty sobie myślisz. Po prostu wyluzuj, Ty jako kobieta TEGO mężczyzny nie mozesz zrobić nic, jak on będzie chcial to to załatwi. Chyba nie ma 5 lat..

Gość nasssssaaa
masz rację. przestanę się wściekać o każde nie swoje majtki w naszym mieszkaniu:)

Gość asadadd
Zabij ja tym razem :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
kwas na twarz?? Za faceta?? Oszalałeś?? Kwas na twarz to barbarzyństwo, ogromne cierpienie i żaden fagas nie jest tego wart...zresztą jakby spotkało to mnie albo kogoś z mojej rodziny to już mi by na niczym nie zależało i zrobiłabym to samo tej osobie - łaziłabym tak długo i czaiła się aż bym ją dopadła. A co do głównego problemu - jak mąż jest ok to możesz najwyżej zadzwonić do niej i powiedziać że mąż Tobie powiedział że nie daje mu spokoju mimo iz wie że ma żonę i żeby się odczepiła bo niczego nie wskóra i że jest bez klasy i zdesperowana skoro bierze się za żonatego kiedy tylu wolnych jest - i tyle, bez bluzgów i rękoczynów - zachowaj klase ale niech wie że wiesz z możesz tez to olać - skoro mąż jest spoko i tobie powiedział to raczej nie masz się czym przejmować

Gość nasssssaaa
podszywaczom dziekuje:) mo0ze macie racje,by ja olac ale szlag mnie trafia jak ona wiecznie suszy zeby do niego i narzuca sie mu,on juz swoje zdanie jej powiedzial a ona dalej ,czasem mam chec dobitnie powiedziec co o niej mysle

żałosne jest jak Wy się o tych chłopów wykłócacie :O jak w brazylijskich telenowelach

Gość h7yh87
ale skoro on nie jest zainteresowany, to czym sie martwisz? To on powienien miec jej dosyc, nie ty

Gość nasssssaaa
dzwonic nie bede,bo nie znam jej numeru a poza tym wole jej powiedziec twarza wtwarz...tylko czy to nie bedzie osmieszenie?kwasy i parasolki odpadaja,nie chce zadnych rekoczynow:D

Gość 4756544642
Hehe prowo Drzoany , a te znowu przeżywają ;)

Gość nasssssaaa
martwie sie,bo do niej nie dotarlo ze on jej tak powiedzial,ona jest samotna z dzieckiem i chyba szuka ojca dla tego dziecka,wkurza mnie ze ona non stop pojawia sie tam gdzie on (my) i widze ze tylko czeka na "ruch" z jego strony...to jest wkurzajace..

Gość nasssssaaa
jakie provo?pierwszy raz tu pisze i potrzebuje skutecznej rady jak odstraszyc inna,tyle...

Gość Drzoana, zaczaj sie na nia
z tasakiem i zaszlachtuj jak wieprza :)

Gość nasssssaaa
dajcie skuteczne rady,ale nie drastyczne:)

Gość pro shot
może to promocja?

Twoje starania mogą najwyżej pogorszyć sprawę. Pogadaj z mężem, jeżeli nie ma powodu do utrzymywania z nią kontaktów to po prostu on musi kazać jej się odwalić na dobre. Czasami bycie grzecznym nie pomaga, są ludzie którzy inaczej niż bezpośrednio i nieprzyjemnie nie zrozumieją.

Gość Hej piekna drzoano, rozwal
jej łeb ceglowka niech ma suka

Gość nasssssaaa
narazie tak zrobilismy a jak nie pomoze to sama wkrocze do akcji

Wiesz, ludzi z zasady wycofują się jak im dobitnie powiesz, że nie życzysz sobie żeby się do ciebie odzywali, a najlepiej żeby w ogóle trzymali się z daleka. Jeżeli ta kobieta po czymś takim dalej się nie odwali to zawsze pozostaje opcja drastyczna, również w wykonaniu męża. Jak go znowu zaczepi to niech się na nią spojrzy z irytacją i powie przez zęby "odpieprzysz się wreszcie?". Raczej mało w tym klasy, ale opcja kwasu Ci nie odpowiadała :D

Gość mkox
załatw ja skórka po bananie, niech cierpi taaaa ...........wywloka !

Gość nasssssaaa
Morland--dzieki:) masz racje czasem trzeba drastycznych krokow:)