Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bula23

Możliwe zapłodnienie ???

Polecane posty

witam okres dostaje dnia 20 każdego miesiąca w dniach płodnych był stosunek 14 pażdziernika dostałam dziwny śluz a za około 2-3 godzin dostałam krwawienie nie wiem co mam o tym myśleć

Gość zau
No my tym bardziej nie wiemy. Zrób test jeśli uważasz że zaszłaś i nie masz okresu.

Gość a ty inteligentna jestes co
kurwa jak ja nie trawie takich tematow :-O

Gość a ty inteligentna jestes co
kretynko jebnieta. jak umiesz giry rozkraczac to naucz sie po 1 zapobiegac ciazy a po 2 jak nie wiesz o co kaman to idz do ginekologa albo zrob test. co kurwa jasnowidze tu siedza czy co????????? ruchasz sie wiec i w ciaze zajsc mozesz imbecylko. takich tematow pojebanych niedoajrzalych gowniar jet tutaj dziennie tysiace !!!!!!! zani,m zaczniesz sie ruchac to kurwa poducz sie troche :-O

widać że tu nie normalnych dziewczyn nie brakuje . jak macie być takie chamskie jak nie które to lepiej nie wypowiadajcie się bo to tylko o was świadczy jaką macie wiedzę...

witam okres dostaje dnia 20 każdego miesiąca w dniach płodnych był stosunek 14 pażdziernika dostałam dziwny śluz a za około 2-3 godzin dostałam krwawienie w prawidłowym terminie co powinnam ją dostać nie miałam miała któraś z was podobnie ???

Gość zau
No to zwyczajnie dostałaś okres wcześniej. Zdarza się tak.

tylko ten śluz mnie nie pokoi chwilę przed krwawieniem pierwszy raz tak miałam...

Gość zau
ot zaburzenia hormonalne i tyle. Organizm to nie maszyna. Albo jakaś infekcja ci się zaczynała. Jeśli potem okres był tak jak zawsze to nie ma co roztrząsać. A w ogóle to ty się starasz czy nie. Bo już nie wiem. Jeśli minęło ponad 2tyg. od seksu to zrób test. Ale jeśli okres był normalny to nie ma co sobie głowy zawracać.

dodam jeszcze że częściej zaczęłam oddawać mocz , lekkie zawroty głowy zdarzały mi się oraz bóle podbrzusza ,

Gość a skad mamy wiedziec
idz do ginekologa jesli masz jakies watpliwosci przyczyn moze byc cala masa niestety