Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeh...

Jak można sprzedawać coś takiego?

Polecane posty

Gość bleeeh...
nie obrzydza was to? używane gacie to przy tym pikuś.

Gość ja zapytam jak to znalazlas
?

Gość taka sobie karolaaaaaa
Jeśli to nie obrzydzi ewentualnego kupującego to w czym problem? Kiedyś z ciekawości spojrzałam na allegro czy używane majtki też sprzedają i okazało się, że nie dość, że sprzedają to jeszcze ktoś je kupuje. Moim zdaniem to nawet gówno można sprzedać jeśli ktoś to kupi. I tyle w temacie.

Gość mozna włożyc do sterylizatorki
i wysterylizowac, jaki problem? a jak są jeszcze gabinety ginekologiczne gdzie stosują wzierniki wielorazowe to cie to nie obrzydza?300 kobiet mogło miec to wsadzane. Śmieszna idiotka z Ciebie !

Gość bleeeh...
znalazłam to tak, że spojrzałam na inne przedmioty sprzedawcy. jak wysterylizować coś gumowego z manometrem w domowych warunkach? porównanie kiepskie.

Gość mozna włożyc do sterylizatorki
widac ze jesteś jednak idiotka i to w dodatku bezdzietną ! jest coś takiego jak sterylizator aventu to po pierwsze po drugie gumowe nakładki do laktatorów sie sterylizuje smoczki do butelek tez się sterylizuje !

Gość bleeeh...
i manometry też? to kup używany wibrator i wysterylizuj. majtki po kimś też możesz wygotować. dla mnie to obrzydliwe.

Gość blebuuub
ktoś kupi nowe 400 zł kosztuje, sparzy wrzątkiem ale przeszło 200zeta w kieszeni

Gość taka sobie karolaaaaaa
bleh przecież nikt ci nie każe tego kupować, więc wyluzuj. Chyba, że to twoje ogłoszenie jest i wymyśliłaś sobie sprytną reklamę jak tu pokazać to jak największej liczbie osób.

Gość mnie obrzydza juz sam opis
"efektem było nacięte skośnie i obolałe niemożliwie krocze, skutecznie utrudniające opiekę nad dzidziulkiem. Gorzej było- kłopoty z nietrzymaniem moczu, mimo upływu roku- każdy podkskok, bieg, kichanie, śmiech- i byłam znów zsikana, zakłopotona i zła." - zeby całemu światu oznajmiać że się radośnie popuszczało w majtki?

Gość mnie obrzydza juz sam opis
"jeśli ktokolwiek potrafi logicznie podsumować i docenić naturalną "śliskość" kobiecego ciała w czasie porodu, to niech dodaje "śliskości": płyn owodniowy jak rzadki kisiel, dzieciątko pokryte mazią, śluz pochwy i sromu..."