Gość Martinnoo Napisano Październik 28, 2012 Od marca zacząłem prace w pewnej firmie 2 miesiące robiłem na śmieciówce. Początkową moja żona była zadowolona że tak szybko dostałem prace po powrocie z zagranicy. Kiedy dostałem normalno umowę i że tak powiem w pracy zostałem polubiany. Zaczęli uczuć mnie kilku innych rzeczy które wykonują inni pracownicy a że mi to wychodziło kierownik dodawał mi nadgodzin. Dziś pracuje po 10-12 h na dzień czasem więcej od pon do piątku czasem i soboty. Zarabiam przyzwoicie i szkolą mnie do awansu pensja 2x większa. No ale problem jest w tym że dla mojej 2 połówki mam coraz mniej czasu nie wybieramy się już do kina czy na dyskotekę czy do baru a przeważnie poza niedzielami tylko sypiamy razem. Ona nie może znaleźć pracy i ma mi za złe że poświęcam jej coraz mniej czasu. A w pracy wysyłają mnie a to na nowe szkolenia a to na kursy itd. Sam już nie wiem co robić chce zapewnić jej dobrą przyszłość ale nie chce jej zaniedbywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach