Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flawiana

ksiąki dla trzylatka

Polecane posty

Gość flawiana

jakie są ulubione ksiązki waszych trzylatków?

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Bradzo glodna gasienica, Eric Carle Czy chcesz być moim przyjacielem?, Eric Carle Roznimisie, Agata Krolak Czyja babcia, Stina Wirsen kto jest samotny, Stina Wirsen Ksiezyc zapomnial, Jimmy Liao Dzwieki kolorow, Jimmy Liao The game of finger worms, Herve Tullet The Game of Light, Herve Tullet Zima, CzuCzu The black book of colours, Menena Cottin Poczytaj mi mamo, ksiegi I, II i III Mapy, Aleksandra i Daniel Mizielińscy Klopot, Iwona Chmielewska Hansel and Gretel/Jas i Malgosia, Sybille Schenker Zwierzaki cudaki, Bibi Dumon Tak Jajko ksiezyca, Zofia Beszczyńska Momo, Michael Ende Pinokio. Historia pajacyka, Carlo Collodi Basnie, Hans Christian Andersen i jeszcze kilka innych pozycji

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
A i lubimy jeszcze Nowy Jork Zdenka Mahlera i Vladimira Fuki

Gość Pokemonek.
Seria Martynka.

U nas, w pokoju synka półki już uginają się od książek ale zdecydowanie wygrywa Kubuś Puchatek. Ma jeden dość gruby zbiór opowiadań i jeszcze 2 o Kubusiu kupione w Rossmannie - jak zobaczył je na półce to siłą nie można było go odciągnąć. Właśnie te książki wybiera najczęściej, żeby mu poczytać.

Gość N. Weigle
Dorzucę jeszcze: Draka Ekonieboraka - Eliza Saroma-Stępniewska, Iwona Wierzba Asiunia - Joanna Papuzińska Zaklęcie na "w" - Michał Rusinek Tato! - Svein Nyhus The Book With A Hole - Herve Tullet O Zającu, który szukał Swojego Miejsca - Agata Baranowska