Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość is it possible

czy to mozliwe, zeby facet sie tak szybko zakochal?

Polecane posty

Gość is it possible

Jakies 3tygodnie temu poznalam faceta(obcokrajowiec) pytal mnie sie czy mam konto na facebooku, ja mu powiedzialam, ze tak i tak zaczelismy do siebie codziennie pisac, dzisiaj spotkalismy sie po raz drugi i on mi mowi, ze mnie kocha...zaskoczylo mnie to bardzo, czy to mozliwe, zeby facet po tak krotkim czasie sie we mnie zakochal? Jak myslicie? a moze niech jakis facet sie wypowie ;)

Oczywiście że jest to niemożliwe, może jeszcze 30 lat temu tak ale w dzisiejszych czasach to niemożliwe szczególnie że to obcokrajowiec który się pali na polkę :D Chce Cię przelecieć i tyle :D

Gość tumidaju
jeśli to turek czy inny ciapaty to możliwe 😭

Gość annia.....................
Tak

Gość annia.....................
Coś urwało .Tak .Dlatego ,że to jest obcokrajowiec.Może jeszcze ciapaty.

Gość is it possible
nie jest zadnym turkiem itp, nawet nie pochodzi z naszego kontynentu...bardzo fajnie mi sie z nim rozmawia i pisze, a on do mnie takie cos, wydaje mi sie naprawde milym, madrym facetem(zna np 5jezykow obcych)

Gość is it possible
wiem, tylko taki przyklad dalam, widac to po nim jak sie wyslawia, jak mysli itp

Gość internetowy chuligan-napinacz
w afryce wszyscy niby znaja 5 jezykow obcych, a potem sie okazuje ze to jakies narzecza plemion

5 języków fiu fiu jakby to powiedział wróbelek elemelek, ja znam wiele osób które nie potrafią mówić poprawnie nawet w jednym :D

Inteligentny manipulant?...szczfany lis :D...moze mu sie spieszyc, bo trzeba do zony wracac

Gość no nie moge*
autorko nie badz naiwna! nie daj sie nabrac! niedlugo wyjdzie o co mu chodzi, poczekaj a sam ci powie, myslac ze wierzysz w jego milosc :(

Gość is it possible
wiecie nie wiem w jakim stopniu zna te jezyki, ale angielski, ktorym sie porozumiewamy to bardzo dobrze, choc nie jest to jego ojczysty jezyk, no ale jezyk angielski w dzisiejszych czasach dla nikogo nie powinien byc problemem ;)

Zarty zartami ;)...faceta nie znamy....ale to chyba jeden z najstarszych trikow stosowanych :D

Kochać to na pewno się nie da po jednym spotkaniu, jak już to zauroczenie, nie mylmy zauroczenia z miłością...