Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blebuuub

Co byscie zrobili (allegro)

Polecane posty

Gość blebuuub

Sprzedałam na allegro rzecz za którą zapłaciłam 120zł a kupiono ją za 7 zł.:( nie chce sprzedać tej rzeczy w takiej cenie :( nie zabezpieczyłam się cena minimalną niestety. Czy moge tego nie sprzedawać?

Gość Michalekk_pe
Napisz do gościa, że ktoś wystawił coś bez twojej wiedzy , jak miły to da ci tylko negatywa

Gość zdziwiona na maksa
nie, nie możesz. Chyba,że naściemniasz ,że przedmiot się zepsuł,stłukł lub coś podobnego- ale licz się z tym,że dostaniesz negatywa od kupującego.

Gość annia.....................
Możesz .Dostaniesz porządnego negatywa i na tym powinno się skończyć.

Gość a czy juz on zapłacił
powiedz,że wyslesz mu majteczki ze śluzem i staniczek, jak bogaty zboczek to sie zgodzi

Gość blebuuub
no własnie ten negatyw eeeeh lepiej trzebabylo wystawić z jakiegoś innego konta :( Sweterk sie nie mógł zepsuc niby jak

Gość blebuuub
nie zapłacono za to jeszcze

Gość hgugiu
wyslij to, trzeb bylo wczesniej pomyslec przeciez aukcja nie byla wystawiona na godzine! ludzie tzeba troche mylec!!!!!!!!!1 MYSLENIE NIE BOLI!!!!!

Gość blebuuub
byłam przekonana ze to nie pójdzie ! dosłownie w ostatniej sekundzie to kupione było

Gość zdziwiona na maksa
Jeśli nie chcesz sprzedawać to napisz do kupującego z przeprosinami.I masz dwie opcje: kłamstwo albo prawda.Z tym,że obie (wielce prawdopodobne) skończą się negatywem. Naściemniaj cokolwiek np. sweterek zmechacił się,stracił kolor w praniu itp Allegro nie będzie robiło poroblemu jesli to pierwszy raz, najwyżej dostaniesz ostrzeżenie za niewywiązanie się z transakcji. Rozumiem,że jest Ci szkoda oddawać coś za bezcen, gdzie wydałaś na to kupę kasy.Ale z drugiej strony to allegro, wszyscy chętnie łapią okazję,chcą płacić jak najmniej. Twój wybór.

Gość masz pecha i tyle
trzeba było pomyśleć wcześniej. A tak to bądź uczciwa i wyślij zgodnie z umową.

Gość blebuuub
jeszcze szlak mnie trafia ze ta rzecz idzie do osoby co na brak kasy nie narzeka i ma swoją firme-adres firmowy jest ! wolałabym biednemy oddać niż jakiś bogacz się wzbogaci jeszcze za bezcen. Chyba napisze ze mole zjadły ta rzecz

Gość hgugiu
to nie jest pech tylko głupota!!!!! Wyslij to tej osobie a następnym razem myśl a nie czekaj że sie i tak nie sprzeda! NO przezyc nie moge tego ze ktos moze byc az tak glupi

Gość blebuuub
jeszcze szlak mnie trafia ze ta rzecz idzie do osoby co na brak kasy nie narzeka i ma swoją firme-adres firmowy jest ! wolałabym biednemy oddać niż jakiś bogacz się wzbogaci jeszcze za bezcen. Chyba napisze ze mole zjadły ta rzecz

Gość blebuuub
hgugiu ty jebany capie nie będziesz mi mowić ani pisac co mam robić !

Gość kot ci go zniszczył
pazurami :D

Napisz że przedmiot uległ uszkodzeniu i nie jest na sprzedaż i kupujący nic Ci nie może zrobić w tym momencie po za wystawieniem negatywa jeśli już by chciał coś zrobić.

Gość hgugiu
wypierdalaj pierdolono kurwo ktora nie potrafi aukcji wystawić a w rzeczywistoci jest szarą myszką która nie potrafi się odezwać... pierwszy raz wystawia kurwa aukcje i pierdoli glupoty kurwa jedna!

Gość alicja67835
a dlaczego jej radzicie ze ma kłamać??? Niech wysle i tyle następnym razem będzie bardziej odpowiedzialna

Gość kredka bambino
skoro kupilas go za 120 to czemu wystawilas cene poczatkowa 7zl? Musialas sie liczyc, ze ktos moze to kupic wlasnie za 7 zl

alicja nie przesadzaj, pomyłki się zdarzają i to normalne.Kiedyś była afera bo facet wystawił luksusową łódkę wartą 600tyś zł za 1 zł bo pomylił licytację z Kup Teraz, ktoś to znalazł i kupił i się później sądził i oczywiście sprawę wygrał a sprzedawca o mało co nie wylądował w psychiatryku.

Gość dsfdsffd
Lepiej nie kłam, że sweterek uległ uszkodzeniu, bo facet może napisać żebyś i tak wysłała :classic_cool:

Gość blebuuub
hgugiu napisałam do kafe ze chce twoje IP następne nasze spotkanie odbędzie się na drodze sądowej będziesz odpowiadać o znieważenie za pośrednictwem środków masowej komunikacji ! Może to ci zamknie ryja na dożywocie ! Nie mam żadnego negatywa to jeden sie nic nie stanie

Gość torunianka arte
Ja kiedyś wystawiłam samochód i pomyliłam cenę, zamiast 24000 wpisałam 2400, Facet kupił i zadzwonił, żeby mnie poinformować za jaką cenę nabył mój samochód. Myślałam, że zemdleję natychmiast. Ale był na tyle ok, że tylko mi nagadał, że gdyby był chamem to w świetle prawa musiałabym mu sprzedać auto za taką cenę, ale nie jest chamem i mam na przyszłość uważać. Ochłonęłam jak diabli i teraz 2 razy sprawdzam co piszę.

Gość hgugiu
ehhh dzieci neo myslą ze o2 od tak da ci moje ip ;) dziecko moje kochane hahahhah

Gość hgugiu
i dlatego twierdze ze powinna wyslac i myslec na przyszlosc a nie pierdolic glupoty na kafe co ma zrobic

torunianka otóż to, bardzo fajna akcja na ogarnięcie się :D Facet wykazał się ogromną klasą i poszanowaniem dla Ciebie i takich ludzi to ze świeczką szukać, normalnie to byś już była dawno w sądzie i drogą prawną ktoś nabył by Twój samochód zupełnie legalnie za grosze :)

Oczywiście że możesz :) ale dostaniesz negatywa. Napisz do osoby, która kupiła że rzecz uległa zniszczeniu a nie masz drugiej takiej na sprzedaż i tyle :) jeśli kupujący zapłacił oczywiście musisz mu zwrócić te jego 7 zl...

Gość blebuuub
hgugiu pocieszaj sie

Gość hgugiu
a wez lepiej mysl nad sobą jak sie bedziesz po sadach scigac za 7 zeta hehe