Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badumtsssssss

Jaki mielibyście stosunek do faceta który

Polecane posty

Gość badumtsssssss

nie ma prawka bo nie mógł zdać 3 raz teorii, pracuje za 4 zł/h 3 godziny dziennie w tygodniu, studiuje kierunek dla bezrobotnych, bo mu mama każe studiować, podnieca się że w jakiejś tam firmie można wyciągnąć superkasę nawet do 1200zł no i wierzy w teorię spiskową Smoleńska

Gość grymaśnica
Z takim facetem nie miałabym stosunku. ;)

Gość cnjdskfncsdlnbjkf
A Ty jaki masz do niego stosunek? :)

Gość badumtsssssss
hm.. a jeśli ten facet opowiada na pierwszej randce o teorii spiskowej ... ? Jeśli jego wiedza na temat polityki sprowadza się do tego co pisze na demotywatorach?

Gość badumtsssssss
Sympatyczny, spokojny chłopak ale obawiam się że będzie nierobem

Gość badumtsssssss
Który będzie pasożytował na mojej pensji ewentualnie trzymając się ciągle mamusi

Gość no to go olej
w czym problem?

Gość badumtsssssss
strasznie go polubiłam... Ciągle o nim myślę. Jednak nie chcę zostać później z ręką w nocniku i myślę, myślę, myyślę czy jednak jest sens

Gość wierna2012
Znaczy że facet jest myślący. A to za ile zarabia to póki co jego sprawa. Kierunek dla bezrobotnych? Zalezy czy ma pomysl na siebie. Pomysł moze przyjsc z czasem. Po filozofii też można znaleźć pracę :D

Gość badumtsssssss
Po czym wywnioskowałaś że facet jest myślący?

Gość hohoikukoui koonomi
Może potrafi kochać szczerze, a ty jeśli liczysz na kasę to musisz szukac w innych kręgach, tylko, żeby później się nie okazało, że ten bogaty będzie cię zdradzał, a kase wyliczał. Różnie bywa, a przysłowie mówi : kto wysoko mierzy, nisko spada",

Gość wierna2012
Kombinuje jak zarobić pieniądze, nawet jeśli to tylko 1200 i nawet jeśli teraz mało zarabia to nie znaczy ze po studiach sie to nie zmieni, w dodatku ma swoje zdanie polityczne, niekoniecznie jego wiedza musi sie ograniczac do demotów, ja lubie ludzi ze swoim zdaniem, chyba że politycznie i poglądowo zupełnie się nie zgadzacie wtedy łatwo nie będzie...

Gość badumtsssssss
nie napisałam, że chcę bogatego faceta, nie dopisuj swego. Chodzi o to, że boję się że taki typ faceta może nie chcieć w przyszłości się usamodzielnić, wyjść z domu mamusi albo będzie ode mnie ciągnąć kasę. Jeśli ktoś ma z tym doświadczenie, prosiłabym o komentarz.

Gość Segon
Nie mógł zdać teorii. Studiuje. Interesujące...

Gość badumtsssssss
wierna, właśnie mam wrażenie że on nie ma swojego zdania bo cytuje wszystko to, co jest na demotach.

Gość badumtsssssss
No ja zdałam egzamin jak tylko skończyłam 18-stkę a jemu widocznie nie zależy na takich sprawach skoro zlewa sobie egzamin. Dobra, pal licho oblewać praktyczny ale on teorię traktuje jako trudny egzamin ponad jego siły.

Gość Segon
A jakiż to kierunek studiuje ten twój intelektualista?

Gość hohoikukoui koonomi
Jeśli tak go polubiłaś to pomóż mu się przygotowac do egzaminu, przecież potrafisz.

Gość badumtsssssss
powiem tyle że na tym kierunku miał egzamin z elementów socjologii który oblał.

Gość badumtsssssss
Ale on nawet nie chce słyszeć o egzaminie! Poza tym który facet chce pomocy :/ i to w dodatku w takich sprawach

Gość Segon
Rozumiem. A jak to jest z tym egzaminem? Nie chce zdawać, bo nie jest w stanie opanować wiedzy? Czy może brak mu zwyczajnie silnej woli do nauki?

Można połączyć wiele spraw, przygotowanie do testów i coś jeszcze, wszystko zależy od umiejętności współpracy, nastawienia, chęci itp. Wystarczy zachęcić do wspólnego rozwiązywania testów, a każdy facet taką pomoc przyjmie, ale musi to byc na poziomie i z klasą- jak na kobietę przystało!

Gość badumtsssssss
Nie jest w stanie przysiąść do tego (nie chce mu się), brakuje mu motywacji. Ja go próbuję zachęcić, ale on po prostu ucina rozmowę która się w ogóle sprowadza na temat egzaminu, testu, prawka, pojazdów. Nic tu po mnie Ogólnie to polubilam go chyba za ten spokojny charakter i jedno wspólne zainteresowanie, ale nie pasuje mi jego podejście do tych spraw, które opisałam wyżej. No i jestem w kropce...

Gość Segon
Nic tu po mnie??????????!!!!!!!!!! Chyba żartujesz!!! Właśnie tę sprawę musisz pomóc mu rozwiązać. Zatanawiam się tylko, jak do niego dotrzeć... Jeśli tego nie załatwisz, nic nie wyjdzie z waszego związku. To pewne.

Gość ciekaaaweee
z tego co pamiętam to wystarczy dwa razy przerobić wszystkie pytania , i po sprawie , zwłąszcza , że większośc odpowiedzi zna każdy powiedzmy sobie szczerze ten twój chłopak to tłuk

Gość Segon
Zaraz tam tłuk... Bez przesady. Trzeba go tylko jakoś zmotywować.

Gość ciekaaaweee
demotywatory , , chryyste!! todla półgłówków, wiadomo,że każdy od czasu do czasu to zerknie ale nikt się tym nie chwali

Gość badumtsssssss
Segon, próbowałam go motywować, a dwa dlaczego to ja mam go prosic aby zrobił dla siebie prawko? Tak, prosić, bo żadne motywacje nie działają. I co to za mężczyzna :/