Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Same nieszczescia :(

Polecane posty

1. Jutro poniedziałek. 2. Mam duzo nauki. 3. Przeziebiłam się -boli mnie głowa -gardło -mam dreszcze -jest mi cholernie zimno -na dodatek rzygac mi sie chce. 4. Smutno mi bo słucham piosenek zwiazanych z moim byłym. 5. Nie mam faceta. 6. Przepiłam i przepaliłam sporą kwotę pieniedzy. 7. Nie mam prawie nic do jedzenia. (powód: pkt6) 8. chyba zaraz umrę.

Gość Aktywny Bogdan 1969
Umieraj w końcu dziwko i oszczędź nam tego pierrdolenia :D

Mam straszną ochotę na mambę o smaku czarnej porzeczki, nie wiem nawet czy taka jest :O:(

oo a ja własnie ogladam cos na tvp2 :( ale i tak nic z tego nie jarzę bo jednoczesnie słucham piosenek i marzę by obudzić sie w srode rano

Gość Marian Częstochowa
Bogdan dobrze prawi, daj żyć szmato! Skończ nas zanudzać! :D

Gość Aktywny Bogdan 1969
Zdychaj nędzna kurrwo :D Szkoda że przy analu nie złapałaś hiva

Gość mam tak samo jak Ty......23
1. Jutro poniedziałek, nie jestem przygotowana na zajęcia 2. Mam do odrobienia zad z francuskiego i naukę słówek 3. Źle się czuje psychicznie, niedawno rozstałam się z facetem, nie pogodzilam się z tym jeszcze 4. Nikt mnie nie kocha i nie jestem w związku (pkt 3.) 5. Od początku tego roku akademickiego, czyli w ciągu ostatniego miesiąca wydałam ok 1600 zł... 6. ...z czego jakieś 500 zł przepiłam (z powodu: patrz pkt 3.) 7. Nie mam do jedzenia nic oprócz Nutelli 8. Chyba zaczynam coś czuć do kolegi którego wiele miesiecy temu olałam, by być z facetem który mnie rzucił ostatnio 9. Moi rodzice się chyba rozwodza 10. Planuje wyjazd z Polski na stałe w ciągu roku