Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka tylek jak szczotka

intelektualnie moralnie duchowo -reaktywacja

Polecane posty

ale poezję piszesz? ja to ostatnie wiersze tworzyłam jakoś w podstawówce ;) no, może w gimnazjum :P

piękne :D ­ ja walnę spontana :P ­ mało ludzi na topiku nie tak jak u fiku miku gdzie brunetów walą tłumy żeby wyrwać ją z zadumy ­ bo niedobra fiku miku zamiast łkać o bruneciku upatrzyła gdzieś szatyna i o nim dumać zaczyna ­ ile trwać będą jej jęki zanim ktoś skróci jej męki tego nie wie nikt wśród żywych a fikulec nieszczęśliwy ­ :classic_cool:

niech ją wreszcie ktoś dopadnie no i rozdziewiczy ładnie machnie gromadę dzieciątek i przepisze jej majątek ­ wszyscy mają tu nadzieję że fikuśnej los przywieje miłość, ślub i liczną dziatwę chociaż fiku nie jest łatwa ­ wręcz przeciwnie, jest za trudna podobno trochę obłudna i wybredna jak to cnotka zanim swego chłopa spotka ­ a tymczasem my na kafe będziem poematy machać i wysuwać się spod koca w ramach akcji "pasztet nocą" :classic_cool: ­ :D

rym jest łatwy, rym jest miły pisać prozy nie mam siły zwłaszcza gdy wielkiego lenia mam w jesienne przesilenia ­ żaba trzeba trochę lubić choć ma zwyczaj rymy gubić wtedy mu wychodzi proza chociaż głupia jest jak koza ­ :classic_cool: