Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damial sl

w jakich miejscach uprawialiscie sex lub byscie chcieli uprawiac

Polecane posty

Gość damial sl
heh

Gość B W P
na klifie we Władysławowie :D i to w dzień :D na dole na plaży było mnóstwo ludzi a my na górze się bzykaliśmy hehehhe a chciałabym kiedyś spróbować na łóżku wodnym :) czy ktoś ma doświadczenie w temacie?

A ja chciałbym w sklepie z damską bielizną:-) by móc przebierać kobietę i siebie w nową damską bieliznę:-)

Gość damial sl
:)

Gość ona232
mmmm.....seks był na masce ,auta w samochodzie,w lesie i na łące ,pod prysznicem i na stole eh marzy mi sie partner seksualny ktory jest pomysłowy i lubi adrenaline ...

Gość takajakataka
na plaży, w lesie, w samochodzi, na pomniku(nie cmentarnym tylko takim ozdobnym w parku), na stole do tenisa stołowego, w parku, dom cały zaliczony (mój i rodziców), chyba z grubsza to wszystko ale na stole bilardowym mi się marzy

Gość koleznka ma okno naprzeciwko
rodziny z ktora pracuje w jednym miejscu, ale sie nie przyjaznia.jakby sie wieczorem przypadkowo swiatlo zapalilo (a taki chwiejny wlacznik ze to sie im zdarz czesto) to by tamci mieli ostre kino

Gość damial sl
dla ona 323 a skad jestes :) i ty jakie masz fantazje

Gość ona232
woj małopolskie marzy mi sie w przebieralni,na motorze,(ale nie podczas jazdy :P) w publicznej toalecie hmmm.... jestem gotowa na rózne pomysły....

u mnie nic rewelacyjnego w samochodzie na molo się nie zgodziłam :P ;) no i w domu na różnych meblach i w róznych miejscach mam pytanie do niektórych, jak robiliście to w kinie albo na basenie? nikogo nie było czy jak? nie baliście się? przeciez tam są kamery

Gość gość
Na lonie natury, lace , plenerze ,w aucie w wannie w lozku a i jeszcze chce w kosciele sie pobzykac.