Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

BOZE JAKA WIOCHA! ;(((((((((((( :(

Polecane posty

jeszcze mam spowolniony zapłon :) witajcie przybysze :) otóż jestem idiotką..........! :( :classic_cool:koleś który mi sie podoba i z którym jestem w grupie nie dodał mnie do znajomych :classic_cool: ale to jescze nic kolezanka usunela mnie ze znajomych :classic_cool: a do tamtego chlopaka napisałam na platforie naukowej :O :O :classic_cool: bo sie o niego martwiłam a tu sie okazało,że ta laska miała go w znajomych i nie musiałam sie tym przejmowac :O :classic_cool: a on mnie ignoruje :classic_cool:

Lubie Cher :) A nie wiedziałam,żr to jej posenka :D troche slyszlalam kiedys coz to nie potrzeba miłosci! a jedynie akceptacji :classic_cool: helołł studiujemy razem 😭 :( nie może mnie tak perfidnie zlewać.....! 😠] TMJ - co u Ciebie? :)

Czkawka, a wiesz kim jestem?:D troche stracilas forme laska :D

Ha! Czkawka, jednak formy nie stracilas..:D! Jak Ci sie wiedzie? U mnie leci, raz pod gorke, a raz z gorki - jak to w zyciu..;-)

widzisz, mam pamiec do twarzy :classic_cool: mi sie wiedzie w miare dobrze, strasznie pochlonely mnie studia :classic_cool: w nocy snia mi sie wyklady itp O:O :O :O:O a co u Ciebie? nie było Cię w sezonie letnim tu na kafe, prawda? Kojarzysz pravika91? i wyczyna mastera111? Bitch - dobra nuta :classic_cool: nick też masz zatzny :classic_cool:

Gość VirginBitch91
dziękuję :classic_cool: