Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banananama

POMOCY!!!plus mnie oszukał

Polecane posty

Gość banananama

pisze tu z nadzieją że cos podpowiecie bo juz ku*wicy dostaje!We wrzesieniu przedłuzyłam umowe w mix plusie zakupoilam w prezencie telefon marki sony x peria p telefon miał być prezentem dla męza.Zaznaczam miał być bo okazał się popsuty.Oddałam do serwisu gdyz konsultant po drugiej stronie słuchawki doradził żebym sama to zrobiła i że zdecydowanie skróci to czas oczekiwania.Telefon i umowe przedłyzłam w sklepie internetowym na stronie plusa.Wyobrazcie sobie że do dnia dzisiejszego plus nie chce mi pomoc.W ekspertyzie serwisu przyszła odpowiedz isz szkoda powstala nie z mojej winy i ze telefon odsyłają nienaprawiony gdyz jest to niemożliwe.Z 20 telefonow wykonałąm do plusa gdzie kupilam felerny aparat.Oni odsyłają mnie pod numer 2601 no to nastepne 20 telefonów.Co jakis pacan odbierze to co innego mówi.Dzoszłam w zeszłym tygodniu juz do wysyłki.Zwrot telefony miał byc na koszt plusa ale znow zrobili problem w formie firmy kurierskiej.Dzwonie do firmy a oni mi mowią ze jest potrzebny numer klienta no to dzwonie do plusa zeby podali.Plus podaje jakis z kosmosu.Tak twierdzi firma kurierska i nie chcą przyjąc zwrotu.W koncu zalogowałąm sie na ich stronie i wysyłam na własny koszt.I ku*wa znów problem bo juz 5 dzien kurier do mnie jedzie.Dierac ode mnie telefon.Dzoszło do tego ze przestał w ogole odbierac telefo.Nie wiem czy to jakas zmowa.Ja juz ręce załamuje!Co ja mam zrobic.Od 13stego wrzesnia walcze

Gość cypcy
Idz do plusa i to wyjasnij i dodatkowo napisz podanie, tzn reklamacje.. Pamietaj ze zawsze w takich spr. Pisze sie jakikolwiek list by oni mogli rozpoczac sprawe. Niestety tak juz jest. Powodzenia